Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp anunta o valoare a afacerii de 45 de milioane de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Forbes, Carmolimp a ajuns la un nivel al afacerii de 45 de milioane de euro, pentru anul 2010. Infiintata n 1991, Carmolimp a cunoscut o dezvoltare constanta, fiind dezvoltata in sistem integrat: de la agricultura, zootehnie, industrie alimentara si pana la comert.

Mai nou, odata cu marirea capacitatilor de productie, Carmolimp doreste sa isi extinda zona de afaceri de la local, la national, incercand totodata ca firma sa ramana de familie.

In momentul de fata, in patrimonial firmei se afla ferme de porci, vaci si pasari, marind si segmentul de agricultura necesar pentru asigurarea hranei animalelor.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...