Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp anunta o valoare a afacerii de 45 de milioane de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Forbes, Carmolimp a ajuns la un nivel al afacerii de 45 de milioane de euro, pentru anul 2010. Infiintata n 1991, Carmolimp a cunoscut o dezvoltare constanta, fiind dezvoltata in sistem integrat: de la agricultura, zootehnie, industrie alimentara si pana la comert.

Mai nou, odata cu marirea capacitatilor de productie, Carmolimp doreste sa isi extinda zona de afaceri de la local, la national, incercand totodata ca firma sa ramana de familie.

In momentul de fata, in patrimonial firmei se afla ferme de porci, vaci si pasari, marind si segmentul de agricultura necesar pentru asigurarea hranei animalelor.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...