Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carmolimp anunta o valoare a afacerii de 45 de milioane de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Forbes, Carmolimp a ajuns la un nivel al afacerii de 45 de milioane de euro, pentru anul 2010. Infiintata n 1991, Carmolimp a cunoscut o dezvoltare constanta, fiind dezvoltata in sistem integrat: de la agricultura, zootehnie, industrie alimentara si pana la comert.

Mai nou, odata cu marirea capacitatilor de productie, Carmolimp doreste sa isi extinda zona de afaceri de la local, la national, incercand totodata ca firma sa ramana de familie.

In momentul de fata, in patrimonial firmei se afla ferme de porci, vaci si pasari, marind si segmentul de agricultura necesar pentru asigurarea hranei animalelor.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...