Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp detine 60% din piata de atm

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Incepand cu data de 1 februarie, compania Carmolimp detine 60% din piata de ATM, fiind in acest moment cel mai mare producator si distribuitor de carne ambalata in atmosfera protectoare la gramaj fix, din tara.

Compania produce in medie 30.000 de caserole pe zi si ofera un termen de valabilitate de minimum 11 zile, subclasand astfel concurenta pe piata romaneasca.
Ne-am orientat catre un termen de valabilitate cat mai mare, astfel incat afacerea sa fie profitabila atat pentru client, cat si pentru noi. In acest moment, pot spune clar ca noi oferim cel mai lung termen de valabilitate din tara la carnea ambalata in ATM si ca nu ne vom opri aici, a declarat Valentin Soneriu, Director General Carmolimp.

CarmOlimp controleaza intreg lantul de productie, carnea ambalata provenind de la animalele crescute in fermele proprii sau in cele partenere. Astfel, nivelul de calitate este mult mai inalt decat in cazul ambalarii carnii provenita de la animalele din import, in cazul carora transarea si ambalarea se face la 2-3 zile de la taiere.

Carnea ambalata in ATM are avantajul unui termen de valabilitate marit, fara a fi afectate in vreun fel proprietatile carnii si pastrandu-si prospetimea. Astfel ne asiguram ca avem o carne de inalta calitate care este mentinuta proaspata pana ajunge la om in farfurie, declara directorul general CarmOlimp, Valentin Soneriu.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...