Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp detine 60% din piata de atm

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Incepand cu data de 1 februarie, compania Carmolimp detine 60% din piata de ATM, fiind in acest moment cel mai mare producator si distribuitor de carne ambalata in atmosfera protectoare la gramaj fix, din tara.

Compania produce in medie 30.000 de caserole pe zi si ofera un termen de valabilitate de minimum 11 zile, subclasand astfel concurenta pe piata romaneasca.
Ne-am orientat catre un termen de valabilitate cat mai mare, astfel incat afacerea sa fie profitabila atat pentru client, cat si pentru noi. In acest moment, pot spune clar ca noi oferim cel mai lung termen de valabilitate din tara la carnea ambalata in ATM si ca nu ne vom opri aici, a declarat Valentin Soneriu, Director General Carmolimp.

CarmOlimp controleaza intreg lantul de productie, carnea ambalata provenind de la animalele crescute in fermele proprii sau in cele partenere. Astfel, nivelul de calitate este mult mai inalt decat in cazul ambalarii carnii provenita de la animalele din import, in cazul carora transarea si ambalarea se face la 2-3 zile de la taiere.

Carnea ambalata in ATM are avantajul unui termen de valabilitate marit, fara a fi afectate in vreun fel proprietatile carnii si pastrandu-si prospetimea. Astfel ne asiguram ca avem o carne de inalta calitate care este mentinuta proaspata pana ajunge la om in farfurie, declara directorul general CarmOlimp, Valentin Soneriu.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...