Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp detine 60% din piata de atm

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Incepand cu data de 1 februarie, compania Carmolimp detine 60% din piata de ATM, fiind in acest moment cel mai mare producator si distribuitor de carne ambalata in atmosfera protectoare la gramaj fix, din tara.

Compania produce in medie 30.000 de caserole pe zi si ofera un termen de valabilitate de minimum 11 zile, subclasand astfel concurenta pe piata romaneasca.
Ne-am orientat catre un termen de valabilitate cat mai mare, astfel incat afacerea sa fie profitabila atat pentru client, cat si pentru noi. In acest moment, pot spune clar ca noi oferim cel mai lung termen de valabilitate din tara la carnea ambalata in ATM si ca nu ne vom opri aici, a declarat Valentin Soneriu, Director General Carmolimp.

CarmOlimp controleaza intreg lantul de productie, carnea ambalata provenind de la animalele crescute in fermele proprii sau in cele partenere. Astfel, nivelul de calitate este mult mai inalt decat in cazul ambalarii carnii provenita de la animalele din import, in cazul carora transarea si ambalarea se face la 2-3 zile de la taiere.

Carnea ambalata in ATM are avantajul unui termen de valabilitate marit, fara a fi afectate in vreun fel proprietatile carnii si pastrandu-si prospetimea. Astfel ne asiguram ca avem o carne de inalta calitate care este mentinuta proaspata pana ajunge la om in farfurie, declara directorul general CarmOlimp, Valentin Soneriu.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...