Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp intră în afacerile cu bere

Autor: Ilie Stoianmarți, 28 mai, 2013

Compania Carmolimp a investit 500.000 de euro în noul său restaurant din Braşov, „Berăria Ciucaş”, deschis în parteneriat cu Ursus Breweries. Potrivit companiei, grupul de firme al familiei Şoneriu intenţionează să deschidă încă două restaurante în Braşov în acest an.

„Berăria Ciucaş” este cel de-al treilea restaurant al grupului Carmolimp şi al doilea din Braşov. Compania mai deţine un restaurant în oraşul Victoria, lângă Braşov. Restaurantul, des­chis în chiar Centrul istoric al Braşovului, are o capacitate de 350-360 de locuri, cu tot cu terasa, şi se întinde pe o suprafaţă 1.000 de metri pătraţi, după cum informeaza Bursa.

Carmolimp este producător şi distribuitor de carne ambalată şi mezeluri, dar operează şi o reţea de 50 de magazine proprii şi peste 60 de unităţi în sistem franciză. Pornită în 1993 ca o afacere de familie, Carmolimp este deţinută de familia Olimpiu şi Carmen Şoneriu.

Compania Ursus Breweries, controlată de SABMiller, este cea care deţine brandul de bere Ciucaş, cu o istorie de peste 120 de ani. (Mai multe, pe www.bursa.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...