Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp isi va majora afacerile cu cu 20%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agerpres, care citeaza un comunicat al companiei, reluarea exporturilor de carne de porc din Romania catre tarile din Uniunea Europeana va majora cu 20% cifra de afaceri a companiei CarmOlimp in 2012, potrivit unui comunicat de presa al societatii.

Compania estimeaza pentru anul viitor atingerea unui cuantum total al cifrei de afaceri de 29 milioane euro, in crestere cu 20% fata de 2011, din care 9% ar insemna exporturile de carne de porc.

Dupa sapte ani de interdictie la exportul de carne de porc, Comisia Europeana a decis reluarea vanzarii de catre producatorii romani in tarile din Uniunea Europeana incepand cu 1 ianuarie 2012. Ca urmare a acestei decizii, care va ajuta enorm industria carnii din Romania, ne propunem ca in prima jumatate a anului viitor sa incepem exportul de carne de porc in tarile din UE, a declarat Valentin Soneriu, director general al CarmOlimp.

Livrarile de carne si produse procesate din carne de porc provenind de la firme romanesti pentru piata UE au fost interzise din anul 2003, deoarece Romania folosea pentru eradicarea pestei porcine clasice vaccinarea porcilor.

Comisia Europeana a anuntat, marti, ca, incepand cu 1 ianuarie 2012, Romania va putea exporta carne de porc in tarile Uniunii Europene, in urma deciziei luate in unanimitate de statele membre.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...