Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp, o reteta de succes

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fondurile europene, investitiile cu credite bancare si formula de la furca la furculita” au fost catalizatorii CarmOlimp, care a ajuns, in 20 de ani, de la un magazin generalist la o afacere de zeci de milioane de euro, informeaza Recolta.eu.

Doar divizia de prelucrare a mezelurilor a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 25 de milioane de euro, iar previziunile pentru anul in curs indica o crestere de peste 30%, scrie Business Magazine.

Grupul mai are 110 magazine, ferme de vaci, porci si pasari, o fabrica de lactate, 4.500 de hectare de teren si maruntisuri”, cum sunt laboratorul de prajituri si linia de productie a mancarurilor gata preparate.

Valentin ªoneriu, fiul fondatorilor, este, la 30 de ani, directorul general al afacerii si vede clar directiile de dezvoltare: export, investitii cu fonduri nerambursabile si produse mai sofisticate, cu valoare adaugata mare.

In judetul Brasov, la o aruncatura de bat de Fagaras se afla orasul Victoria. De-acolo, in urma cu 20 de ani, Carmen si Olimpiu ªoneriu au pornit sa cucereasca orasul si judetul la propriu si la figurat. Acum, produsele CarmOlimp se vand in intreaga tara si compania pune la punct un plan de cucerire a altor piete, exportul fiind o tinta prioritara.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...