Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp, o reteta de succes

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fondurile europene, investitiile cu credite bancare si formula de la furca la furculita” au fost catalizatorii CarmOlimp, care a ajuns, in 20 de ani, de la un magazin generalist la o afacere de zeci de milioane de euro, informeaza Recolta.eu.

Doar divizia de prelucrare a mezelurilor a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 25 de milioane de euro, iar previziunile pentru anul in curs indica o crestere de peste 30%, scrie Business Magazine.

Grupul mai are 110 magazine, ferme de vaci, porci si pasari, o fabrica de lactate, 4.500 de hectare de teren si maruntisuri”, cum sunt laboratorul de prajituri si linia de productie a mancarurilor gata preparate.

Valentin ªoneriu, fiul fondatorilor, este, la 30 de ani, directorul general al afacerii si vede clar directiile de dezvoltare: export, investitii cu fonduri nerambursabile si produse mai sofisticate, cu valoare adaugata mare.

In judetul Brasov, la o aruncatura de bat de Fagaras se afla orasul Victoria. De-acolo, in urma cu 20 de ani, Carmen si Olimpiu ªoneriu au pornit sa cucereasca orasul si judetul la propriu si la figurat. Acum, produsele CarmOlimp se vand in intreaga tara si compania pune la punct un plan de cucerire a altor piete, exportul fiind o tinta prioritara.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...