Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp – peste 12 milioane de euro din mezeluri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei noastre, pentru anul 2012, compania CarmOlimp preconizeaza o crestere cu cel putin 20% a cifrei de afaceri, crestere datorata, in principal, mezelurilor produse in fabrica proprie, care vor avea o pondere de 50% in cifra de afaceri pentru anul 2012.

Pentru a realiza cresterea intr-un timp cat mai scurt, CarmOlimp planuieste sa extinda reteaua de distributie a mezelurilor pe toata tara, externalizand serviciul catre distribuitorii consacrati si solvabili din fiecare judet. CarmOlimp dispune de una dintre cele mai moderne fabrici de mezeluri din Romania, cu o capacitate de productie de peste 120 tone/zi.

2012 se anunta a fi un an profitabil pentru CarmOlimp, intrucat se preconizeaza o crestere a cifrei de afaceri cu cel putin 20 de procente. Cifra de afaceri pentru anul 2011 a fost de 25 milioane de euro iar pentru anul acesta se estimeaza a fi de cel putin 29 milioane euro. Compania CarmOlimp mizeaza pe vanzarile mezelurilor produse in fabrica proprie care vor avea o pondere de 50% din cifra de afaceri pentru anul 2012.

Pentru anul in curs, estimarile arata ca cele peste 12 milioane de euro reprezentand cota adusa de vanzarile de mezeluri vor intari pozitia de jucator de top al CarmOlimp pe piata preparatelor din carne.

CarmOlimp produce si comercializeaza o gama larga de preparate din carne precum salamuri, carnati, sunci presate, specialitati, afumaturi, parizere, cremwursti.

Punem foarte mare pret pe calitate si de aceea toate mezelurile noastre sunt preparate din materie prima proaspata, provenita atat de la fermele proprii cat si de la alte ferme romanesti. Toate produsele noastre sunt realizate dupa retete traditionale, cu ingrediente naturale, din porc romanesc crescut sanatos, afumate cu fum natural. Pe acest segment, de produse naturale, cu retete traditionale tipic romanesti, cererea este din ce in ce mai mare, spune Valentin Soneriu, Director General CarmOlimp.

Localizarea fabricii in centrul tarii confera un mare avantaj in aprovizionarea clientilor in cele mai bune conditii si in timp record. In acest moment, mezelurile CarmOlimp sunt distribuite cu precadere in Brasov, Bacau si Craiova, dar pana la sfarsitul anului compania va extinde lantul de distributie in toata tara, utilizand distribuitori locali din fiecare judet.

Pentru ca cererea de produse romanesti, cu ingrediente naturale si afumate cu fum natural creste pe zi ce trece, am decis sa extindem lantul de distributie pe mezelurile CarmOlimp in toata tara, dar si sa externalizam serviciul de distributie. In acest sens, am inceput cautarea de firme de distributie locale, cu experienta, cu bonitate, care sa detina logistica necesara, in special masini frigorifice, pentru transport mezeluri, anunta Valentin Soneriu.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...