Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp – peste 12 milioane de euro din mezeluri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei noastre, pentru anul 2012, compania CarmOlimp preconizeaza o crestere cu cel putin 20% a cifrei de afaceri, crestere datorata, in principal, mezelurilor produse in fabrica proprie, care vor avea o pondere de 50% in cifra de afaceri pentru anul 2012.

Pentru a realiza cresterea intr-un timp cat mai scurt, CarmOlimp planuieste sa extinda reteaua de distributie a mezelurilor pe toata tara, externalizand serviciul catre distribuitorii consacrati si solvabili din fiecare judet. CarmOlimp dispune de una dintre cele mai moderne fabrici de mezeluri din Romania, cu o capacitate de productie de peste 120 tone/zi.

2012 se anunta a fi un an profitabil pentru CarmOlimp, intrucat se preconizeaza o crestere a cifrei de afaceri cu cel putin 20 de procente. Cifra de afaceri pentru anul 2011 a fost de 25 milioane de euro iar pentru anul acesta se estimeaza a fi de cel putin 29 milioane euro. Compania CarmOlimp mizeaza pe vanzarile mezelurilor produse in fabrica proprie care vor avea o pondere de 50% din cifra de afaceri pentru anul 2012.

Pentru anul in curs, estimarile arata ca cele peste 12 milioane de euro reprezentand cota adusa de vanzarile de mezeluri vor intari pozitia de jucator de top al CarmOlimp pe piata preparatelor din carne.

CarmOlimp produce si comercializeaza o gama larga de preparate din carne precum salamuri, carnati, sunci presate, specialitati, afumaturi, parizere, cremwursti.

Punem foarte mare pret pe calitate si de aceea toate mezelurile noastre sunt preparate din materie prima proaspata, provenita atat de la fermele proprii cat si de la alte ferme romanesti. Toate produsele noastre sunt realizate dupa retete traditionale, cu ingrediente naturale, din porc romanesc crescut sanatos, afumate cu fum natural. Pe acest segment, de produse naturale, cu retete traditionale tipic romanesti, cererea este din ce in ce mai mare, spune Valentin Soneriu, Director General CarmOlimp.

Localizarea fabricii in centrul tarii confera un mare avantaj in aprovizionarea clientilor in cele mai bune conditii si in timp record. In acest moment, mezelurile CarmOlimp sunt distribuite cu precadere in Brasov, Bacau si Craiova, dar pana la sfarsitul anului compania va extinde lantul de distributie in toata tara, utilizand distribuitori locali din fiecare judet.

Pentru ca cererea de produse romanesti, cu ingrediente naturale si afumate cu fum natural creste pe zi ce trece, am decis sa extindem lantul de distributie pe mezelurile CarmOlimp in toata tara, dar si sa externalizam serviciul de distributie. In acest sens, am inceput cautarea de firme de distributie locale, cu experienta, cu bonitate, care sa detina logistica necesara, in special masini frigorifice, pentru transport mezeluri, anunta Valentin Soneriu.

Cursul Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

Inaq Consulting-IFS Training Center organizează un nou curs: ”Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS”. vezi toate detaliile despre curs   Program și localizări:   București 27-28.02.2018 Inscrie-te acum! Sibiu 01-02.03.2018 Timișoara 01-02.03.2018 Brașov  06-07.03.2018 Suceava...

MADR: Modificări ale legislației schemelor de plăți în agricultură
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care transpune prevederile Regulamentului (UE) 2017/2393, ce a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 și totodată aduce unele clarificări prevederilor existente. Modificările si clarificările aduse au implicații asupra cererilor unice de plată aferente anului 2018, care se depun...