Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp: pretul carnii de porc se va mari cu 10%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Recolta.eu, compania CarmOlimp estimeaza pentru acest an un avans al afacerilor de cel putin 20%, pe fondul extinderii colaborarii cu retelele de retail, si are in vedere deschiderea a 30 de magazine proprii si in franciza, precum si inceperea exportului de mezeluri in Ungaria.

„Comertul modern va avea o extindere foarte importanta in perioada urmatoare, iar cei care reusesc sa tina pasul cu retailerii vor creste foarte mult. Noi mizam din acest motiv pe o crestere de cel putin 20% a cifrei de afaceri in acest an”, a declarat Valentin ªoneriu, directorul general al CarmOlimp.

CarmOlimp este unul dintre cei mai mari furnizori de carne proaspata ambalata, la gramaj fix, in atmosfera protectoare, pe piata romaneasca, pentru retelele Lidl, Mega Image, Penny Market, Cora si Metro. Compania controleaza tot lantul de productie, carnea ambalata provenind de la animalele crescute in fermele proprii sau in cele partenere.
Compania are in vedere in acest an intrarea pe piata din Ungaria, in prezent fiind activa pe pietele din Italia si Spania.

Compania detine 120 de magazine proprii si in franciza, din care 40 au fost deschise anul trecut.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...