Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp: pretul carnii de porc se va mari cu 10%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Recolta.eu, compania CarmOlimp estimeaza pentru acest an un avans al afacerilor de cel putin 20%, pe fondul extinderii colaborarii cu retelele de retail, si are in vedere deschiderea a 30 de magazine proprii si in franciza, precum si inceperea exportului de mezeluri in Ungaria.

„Comertul modern va avea o extindere foarte importanta in perioada urmatoare, iar cei care reusesc sa tina pasul cu retailerii vor creste foarte mult. Noi mizam din acest motiv pe o crestere de cel putin 20% a cifrei de afaceri in acest an”, a declarat Valentin ªoneriu, directorul general al CarmOlimp.

CarmOlimp este unul dintre cei mai mari furnizori de carne proaspata ambalata, la gramaj fix, in atmosfera protectoare, pe piata romaneasca, pentru retelele Lidl, Mega Image, Penny Market, Cora si Metro. Compania controleaza tot lantul de productie, carnea ambalata provenind de la animalele crescute in fermele proprii sau in cele partenere.
Compania are in vedere in acest an intrarea pe piata din Ungaria, in prezent fiind activa pe pietele din Italia si Spania.

Compania detine 120 de magazine proprii si in franciza, din care 40 au fost deschise anul trecut.

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...