Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp: pretul carnii de porc se va mari cu 10%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Recolta.eu, compania CarmOlimp estimeaza pentru acest an un avans al afacerilor de cel putin 20%, pe fondul extinderii colaborarii cu retelele de retail, si are in vedere deschiderea a 30 de magazine proprii si in franciza, precum si inceperea exportului de mezeluri in Ungaria.

„Comertul modern va avea o extindere foarte importanta in perioada urmatoare, iar cei care reusesc sa tina pasul cu retailerii vor creste foarte mult. Noi mizam din acest motiv pe o crestere de cel putin 20% a cifrei de afaceri in acest an”, a declarat Valentin ªoneriu, directorul general al CarmOlimp.

CarmOlimp este unul dintre cei mai mari furnizori de carne proaspata ambalata, la gramaj fix, in atmosfera protectoare, pe piata romaneasca, pentru retelele Lidl, Mega Image, Penny Market, Cora si Metro. Compania controleaza tot lantul de productie, carnea ambalata provenind de la animalele crescute in fermele proprii sau in cele partenere.
Compania are in vedere in acest an intrarea pe piata din Ungaria, in prezent fiind activa pe pietele din Italia si Spania.

Compania detine 120 de magazine proprii si in franciza, din care 40 au fost deschise anul trecut.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...