Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp: pretul carnii de porc se va mari cu 10%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Recolta.eu, compania CarmOlimp estimeaza pentru acest an un avans al afacerilor de cel putin 20%, pe fondul extinderii colaborarii cu retelele de retail, si are in vedere deschiderea a 30 de magazine proprii si in franciza, precum si inceperea exportului de mezeluri in Ungaria.

„Comertul modern va avea o extindere foarte importanta in perioada urmatoare, iar cei care reusesc sa tina pasul cu retailerii vor creste foarte mult. Noi mizam din acest motiv pe o crestere de cel putin 20% a cifrei de afaceri in acest an”, a declarat Valentin ªoneriu, directorul general al CarmOlimp.

CarmOlimp este unul dintre cei mai mari furnizori de carne proaspata ambalata, la gramaj fix, in atmosfera protectoare, pe piata romaneasca, pentru retelele Lidl, Mega Image, Penny Market, Cora si Metro. Compania controleaza tot lantul de productie, carnea ambalata provenind de la animalele crescute in fermele proprii sau in cele partenere.
Compania are in vedere in acest an intrarea pe piata din Ungaria, in prezent fiind activa pe pietele din Italia si Spania.

Compania detine 120 de magazine proprii si in franciza, din care 40 au fost deschise anul trecut.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...