Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

De la raft la farfurie: cârnații afumați și fierți de la „Fomică?” pot fi găsiți acum într-un nou ambalaj practic

Autor: meatmilkjoi, 21 martie, 2019

(Comunicat) Cârnații de pui afumați și fierți marca „Fomică?”, brandul de preparate și semipreparate românești care se remarcă prin faptul că sunt fără aditivi, fără coloranți, fără conservanți, pot fi găsiți într-un nou ambalaj practic, care conține patru bucăți de cârnați vidați în atmosferă controlată,reprezentând alegerea ideală pentru un prânz savurat la serviciu, luat direct de la raft și o achiziție inspirată pentru segmentul HoReCa.

 

Satisfacerea cerințelor consumatorului cu un ritm alert de viață, aflat într-o permanentă căutare de produse alimentare proaspete și ușor de servit, reprezintă principalul pilon al dezvoltării gamei de preparate și semipreparate „Fomică?”.

 

4 cârnați de pui gata preparați, o achiziție inspirată

 

Dorința a oferi românilor produsele de pui preferate în cantitatea optimă recomandată de nutriționiști pentru un consum zilnic a stat la baza deciziei de a oferi acestora posibilitatea să achiziționeze cârnații de pui preferați într-un nou ambalaj practic, ce conține patru bucăți de cârnați vidați în atmosferă controlată.

 

Cârnați 100% natural condimentați, recomandați inclusiv copiilor

 

Produsul Cârnații de pui afumați și fierți marca „Fomică?” face parte din gama PUI LA GHIOZDAN, gama de preparate recomandate inclusiv copiilor, datorită conținutului de 100% carne de pui natural contimentată, bogat în proteine și redus de grăsimi.

 

Garantat, nu conțin aditivi, conservanți sau coloranți

 

Produsele „Fomică?” se disting prin faptul că sunt produse românești proaspete și cu gust adevărat de pui. „Fomică?” provine din carnea proaspăt refrigerată de la Deliciosul de Vaslui, o marcă proprie Safir. Garantat, toate produsele „Fomică?” nu conțin aditivi, coloranți și conservanți.

 

Experiența de 27 de ani, dar și respectarea unui cumul de valori sănătoase stau la baza dezvoltării brandului „Fomică?”, care satisface cu brio nevoile actuale ale consumatorului, dorințele culinare ale acestuia și care asigură siguranța alegerii unui produs de încredere.

 

4 cârnați de pui ambalați în VID, un produs recomandat pentru segmentul HoReCa

 

Produsul Cârnații de pui afumați și fierți marca „Fomică?” este recomandat pentru segmentul Horeca și nu numai, fiind o achiziție inspirată de achiziționat de către românii care își doresc un prânz sănătos, din 100% carne de pui și  condimente naturale, delicios, ușor de servit , cumpărat direct la raft, în cantitatea ideală recomandată de nutriționiști pentru un consum zilnic.

 

Află mai multe despre comercializarea și vânzarea preparatelor și semipreparatelor din carne de pui „Fomică?”: vanzari@safir.ro sau export@safir.ro.

Brânzeturile portugheze, fantezii ale gustului în ritm de fado
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 5 iulie 2019

Nu există nicio limită pentru texturile și aromele brânzeturilor portugheze, deoarece țara produce totul: de la brânzeturi cremoase și ușoare, la cele puternic maturate, cu gust greu și iute. De aceea, în această ediție nu ne-am oprit asupra unui produs anume, ci vă propunem o listă care vă va convinge că brânzeturile portugheze...

Suedezii preferă cârnații Falukorv
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 3 iulie 2019

De această dată, în prezentarea unui produs din carne, ne-am oprit în Scandinavia, mai precis, în Suedia, îmbiați de aromele cârnaților Falukov, produsul național al acestei țări nordice.   Puțină istorie   Povestea Falukorv începe în secolul al XVI-lea, în regiunea Dalarna din centrul Suediei, mai precis, în...