Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carne de vită Angus de la Karpaten Meat, în Metro şi Billa

Autor: Ilie Stoianmarți, 3 septembrie, 2013

Carnea de vită Angus produsă pe păşunile Karpaten Meat se poate achiziţiona de luna aceasta şi la noi în ţară. În momentul de faţă se găseşte în Metro Bucureşti, Cluj, Constanţa şi Satu Mare şi în magazinele Billa Bucureşti.

Carnea de mânzat “Black Angus” este obţinută în mod natural pe pășunile netratate din România, furajul principal fiind iarba ecologică. Nu conţine hormoni, antibiotice sau alte ingrediente artificiale.

Carnea de Angus este recunoscută în toată lumea ca o delicatesă datorită savoarei, frăgezimii și texturii ei. Calitatea cărnii se definește prin fibre fine, bine marmorate și suculente care îi oferă un gust desăvârșit.(www.karpatenmeat.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...