Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carne periculoasa, in jurul castelului bran

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un control efectuat de inspectorii DSVSA Brasov, la tarabele instalate de vanzatorii de carne si mezeluri traditionale in jurul Castelului Bran, a scos la iveala, potrivit portalului brasovultau.ro, mai multe incalcari ale normelor sanitar-veterinare, nereguli care puneau in pericol siguranta consumatorilor.

Patru din cinci vanzatori au fost sanctionati, la numai o ora dupa inceperea controlului, pentru desfacerea de carne si preparate din carne fara analize sanitar-veterinare prealabile, fara acte insotitoare si fara etichete. Produsele, in majoritate din carne de porc, nu aveau macar rezultatul testului trichineloscopic.

Unii dintre vanzatori aveau frigidere sau vitrine frigorifice, in care depozitau marfa, dar agregatele nu erau conectate la reteaua electrica, marfurile fiind astfel expuse la o temperatura mai ridicata decat cea ambientala (14 grade Celsius).

Inspectorii DSVSA au retras temporar autorizatiile vanzatorilor si au aplicat amenzi in valoare de cateva mii de lei. (TS)

Vizibilitatea în online a mărcilor de lactate în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...