Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carnea cea mai ieftina se vinde in bucuresti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum afirma Capital.ro, bucurestenii cumpara cele mai ieftine tomate si cei mai scumpi castraveti din tara. In acelasi timp, carnea are preturile cele mai mici, iar laptele si branzeturile comercializate in Capitala sunt printre cele mai scumpe din tara.

Cartofii au in pietele bucurestene preturi mari, raportat la celelalte judete, nescazand sub 2,5 lei per kilogram in timp ce in multe zone ale tarii se vand cu preturi de 1,5 lei, 2 lei.

Pe de alta parte, bucurestenii pot cumpara varza cu un leu, maxim 1,5 lei, fiind cele mai mici preturi din tara, in judetul Harghita un kilogram de varza fiind 3-4 lei, iar in Alba si Mures 3 lei.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...