Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carnea cea mai ieftina se vinde in bucuresti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum afirma Capital.ro, bucurestenii cumpara cele mai ieftine tomate si cei mai scumpi castraveti din tara. In acelasi timp, carnea are preturile cele mai mici, iar laptele si branzeturile comercializate in Capitala sunt printre cele mai scumpe din tara.

Cartofii au in pietele bucurestene preturi mari, raportat la celelalte judete, nescazand sub 2,5 lei per kilogram in timp ce in multe zone ale tarii se vand cu preturi de 1,5 lei, 2 lei.

Pe de alta parte, bucurestenii pot cumpara varza cu un leu, maxim 1,5 lei, fiind cele mai mici preturi din tara, in judetul Harghita un kilogram de varza fiind 3-4 lei, iar in Alba si Mures 3 lei.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...