Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carnea cea mai ieftina se vinde in bucuresti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum afirma Capital.ro, bucurestenii cumpara cele mai ieftine tomate si cei mai scumpi castraveti din tara. In acelasi timp, carnea are preturile cele mai mici, iar laptele si branzeturile comercializate in Capitala sunt printre cele mai scumpe din tara.

Cartofii au in pietele bucurestene preturi mari, raportat la celelalte judete, nescazand sub 2,5 lei per kilogram in timp ce in multe zone ale tarii se vand cu preturi de 1,5 lei, 2 lei.

Pe de alta parte, bucurestenii pot cumpara varza cu un leu, maxim 1,5 lei, fiind cele mai mici preturi din tara, in judetul Harghita un kilogram de varza fiind 3-4 lei, iar in Alba si Mures 3 lei.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...