Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carnea de miel s-a scumpit cu 20 %

Autor: Ilie Stoianmarți, 26 martie, 2013

Pe aceasta vreme, de iarna rea, romano-catolicii au intrat astazi in Saptamana Mare. Mai sunt asadar cateva zile pana la Paste, si in piete au inceput sa apara si mieii, scrie stirileprotv.ro.

Ce-i drept, celor care vor sa cumpere, le cam trece pofta de friptura cand vad preturile: cu 20 la suta mai mari fata de anul trecut. Toti vor respecta insa traditia, si daca nu vor avea bani de un miel intreg, vor lua macar o bucatica de carne pentru o friptura.

In singura piata din capitala in care se gasesc miei vii, ciobanii au doua preturi pentru animalele scoase la vanzare: 17-18 lei costa kilogramul, in viu si 25 de lei cere pe kilogram de miel taiat.

La prima vedere, pare ca e loc si de negociere cu atat mai mult cu cat preturile afisate sunt cu 20 la suta mai mari decat anul trecut.
„Mai lasi si cum are clientul bani, 1 leu, doi lei. Nu lasi clientul sa plece nemultumit.”, spune un cioban.(stirileprotv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...