Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carnea de pasare din Romania, fara bacterii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inr-un comunicat emis de catre Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor(ANSVSA) se mentioneaza ca, pe piata avicola din Romania, carnea de pasare si derivatele acesteia nu contin bacterii periculoase pentru om, microorganisme ce pot apare in urma administrarii de antibiotice in fermele avicole.

ANSVSA nu a primit pana la aceasta data nicio notificare din partea Comisiei Europene, prin intermediul Sistemului Rapid de Alerta pentru Alimente si Furaje (SRAAF), privind existenta vreunui pericol de asemenea natura.

ANSVSA a facut aceste precizari urmare a unor informatii din presa germana, potrivit carora autoritatile audescoperit in hipermarketurile bavareze carne de pui infestata cu bacterii rezistente la antibiotice. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...