Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carnea de pasare din Romania, fara bacterii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inr-un comunicat emis de catre Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor(ANSVSA) se mentioneaza ca, pe piata avicola din Romania, carnea de pasare si derivatele acesteia nu contin bacterii periculoase pentru om, microorganisme ce pot apare in urma administrarii de antibiotice in fermele avicole.

ANSVSA nu a primit pana la aceasta data nicio notificare din partea Comisiei Europene, prin intermediul Sistemului Rapid de Alerta pentru Alimente si Furaje (SRAAF), privind existenta vreunui pericol de asemenea natura.

ANSVSA a facut aceste precizari urmare a unor informatii din presa germana, potrivit carora autoritatile audescoperit in hipermarketurile bavareze carne de pui infestata cu bacterii rezistente la antibiotice. (TS)

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...