Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carnea de pui romaneasca e sigura si sanatoasa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Productia romaneasca de carne de pasare este sigura si nu contine niciun fel de substante daunatoare, a declarat, presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Radu Roatis.

Declaratiile presedintelui ANSVSA au fost sustinute si de crescatorii autohtoni de pasari prin vocea presedintelui Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania, Ilie Van.

Acesta a declarat ca legislatia nu permite folosirea furajelor cu antibiotice in hrana pasarilor, iar tot ceea ce ajunge pe piata este controlat foarte strict de Autoritatea Sanitar-Veterinara. Nu exista riscuri de contaminare cu antibiotice din cauza regulamentului foarte riguros in acest domeniu, iar ANSVSA face analize in toate fermele chiar si cand nu este nevoie.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...