Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carnea de pui romaneasca e sigura si sanatoasa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Productia romaneasca de carne de pasare este sigura si nu contine niciun fel de substante daunatoare, a declarat, presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Radu Roatis.

Declaratiile presedintelui ANSVSA au fost sustinute si de crescatorii autohtoni de pasari prin vocea presedintelui Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania, Ilie Van.

Acesta a declarat ca legislatia nu permite folosirea furajelor cu antibiotice in hrana pasarilor, iar tot ceea ce ajunge pe piata este controlat foarte strict de Autoritatea Sanitar-Veterinara. Nu exista riscuri de contaminare cu antibiotice din cauza regulamentului foarte riguros in acest domeniu, iar ANSVSA face analize in toate fermele chiar si cand nu este nevoie.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...