Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carnea de pui romaneasca e sigura si sanatoasa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Productia romaneasca de carne de pasare este sigura si nu contine niciun fel de substante daunatoare, a declarat, presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Radu Roatis.

Declaratiile presedintelui ANSVSA au fost sustinute si de crescatorii autohtoni de pasari prin vocea presedintelui Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania, Ilie Van.

Acesta a declarat ca legislatia nu permite folosirea furajelor cu antibiotice in hrana pasarilor, iar tot ceea ce ajunge pe piata este controlat foarte strict de Autoritatea Sanitar-Veterinara. Nu exista riscuri de contaminare cu antibiotice din cauza regulamentului foarte riguros in acest domeniu, iar ANSVSA face analize in toate fermele chiar si cand nu este nevoie.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...