Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carnea irlandeza, retrasa de la vanzare de trei grupuri belgiene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Trei grupuri de distributie din Belgia au anuntat ca retrag de la vanzare produse care contin carne de porc irlandeza, deoarece ar putea fi contaminata cu dioxina, potrivit agentiei Belga, citata de AFP.

Spar a hotarat sa retraga din raioane Jambonul afumat Spar, de 125 de grame, care are ca data de expirare 8 sau 15 ianuarie 2009 si le-a cerut clientilor care au cumparat deja acest produs sa il returneze, pentru a primi banii inapoi, a anuntat lantul de upermarketuri.

Carrefour, a anuntat ca retrage de la vanzare, din magazinele Carrefour, GB si Express loturile supa cu file de porc, distribuita sub propria sa marca, care expira in 1, 8 si 13 ianuarie. Si Unilever Benelux retrage preventiv carnatii Zwan Frank si le ramburseaza contravaloarea lor clientilor.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...