Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carnea irlandeza, retrasa de la vanzare de trei grupuri belgiene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Trei grupuri de distributie din Belgia au anuntat ca retrag de la vanzare produse care contin carne de porc irlandeza, deoarece ar putea fi contaminata cu dioxina, potrivit agentiei Belga, citata de AFP.

Spar a hotarat sa retraga din raioane Jambonul afumat Spar, de 125 de grame, care are ca data de expirare 8 sau 15 ianuarie 2009 si le-a cerut clientilor care au cumparat deja acest produs sa il returneze, pentru a primi banii inapoi, a anuntat lantul de upermarketuri.

Carrefour, a anuntat ca retrage de la vanzare, din magazinele Carrefour, GB si Express loturile supa cu file de porc, distribuita sub propria sa marca, care expira in 1, 8 si 13 ianuarie. Si Unilever Benelux retrage preventiv carnatii Zwan Frank si le ramburseaza contravaloarea lor clientilor.

Rusia a semnat acordul cu China pentru comerțul cu carne de pasăre
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Rusia a înregistrat o creștere a exporturilor de carne pe parcursul anului 2018, iar această creștere ar putea să se accelereze în 2019, odată cu deschiderea recentă a pieței chineze pentru companiile de păsări din țară.   Din ianuarie până în august 2018, Rusia a exportat carne și produse secundare în valoare totală...

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...