Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carnea irlandeza, retrasa de la vanzare de trei grupuri belgiene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Trei grupuri de distributie din Belgia au anuntat ca retrag de la vanzare produse care contin carne de porc irlandeza, deoarece ar putea fi contaminata cu dioxina, potrivit agentiei Belga, citata de AFP.

Spar a hotarat sa retraga din raioane Jambonul afumat Spar, de 125 de grame, care are ca data de expirare 8 sau 15 ianuarie 2009 si le-a cerut clientilor care au cumparat deja acest produs sa il returneze, pentru a primi banii inapoi, a anuntat lantul de upermarketuri.

Carrefour, a anuntat ca retrage de la vanzare, din magazinele Carrefour, GB si Express loturile supa cu file de porc, distribuita sub propria sa marca, care expira in 1, 8 si 13 ianuarie. Si Unilever Benelux retrage preventiv carnatii Zwan Frank si le ramburseaza contravaloarea lor clientilor.

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...