Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carnea irlandeza, retrasa de la vanzare de trei grupuri belgiene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Trei grupuri de distributie din Belgia au anuntat ca retrag de la vanzare produse care contin carne de porc irlandeza, deoarece ar putea fi contaminata cu dioxina, potrivit agentiei Belga, citata de AFP.

Spar a hotarat sa retraga din raioane Jambonul afumat Spar, de 125 de grame, care are ca data de expirare 8 sau 15 ianuarie 2009 si le-a cerut clientilor care au cumparat deja acest produs sa il returneze, pentru a primi banii inapoi, a anuntat lantul de upermarketuri.

Carrefour, a anuntat ca retrage de la vanzare, din magazinele Carrefour, GB si Express loturile supa cu file de porc, distribuita sub propria sa marca, care expira in 1, 8 si 13 ianuarie. Si Unilever Benelux retrage preventiv carnatii Zwan Frank si le ramburseaza contravaloarea lor clientilor.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...