Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carnicomp are fabrica noua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fabrica de preparate Carnicomp, din Sighisoara, s-a mutat intr-o locatie noua, construita cu fonduri SAPARD, care are o capacitate de 5 tone/zi. «Prin construirea noii fabrici nu am urmarit marirea productiei ci realizarea unor preparate la un nivel calitativ ridicat, in conditii de siguranta alimentara deplina», spune directorul companiei, dna Adriana Anghel.

Situata la confluenta a trei curente traditionale: romanesc, sasesc si maghiar, Carnicomp promoveaza produse care sa satisfaca gusturile diverse ale clientilor din aceasta zona. Preparatele traditionale ale companei (carnati de casa afumati, cas de porc, lebar de casa, caltabosi ) sunt apreciate si cautate atat de catre locuitorii din zona cat si de etnicii sasi care se intorc in locurile natale si gasesc in produsele Carnicomp gustul de acasa.

Pentru depasirea perioadei de criza, managementul firmei isi propune masuri care vizeaza pastrarea segmentului de piata detinut in prezent si a raportului pret/calitate «Pentru anul 2010 mai avem in plan si lansarea pe piata a unei game de produse dietetic, care nu contin carne de porc si in care folosim numai condiment natural», a mai spus doamna Anghel.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...