Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carnicomp are fabrica noua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fabrica de preparate Carnicomp, din Sighisoara, s-a mutat intr-o locatie noua, construita cu fonduri SAPARD, care are o capacitate de 5 tone/zi. «Prin construirea noii fabrici nu am urmarit marirea productiei ci realizarea unor preparate la un nivel calitativ ridicat, in conditii de siguranta alimentara deplina», spune directorul companiei, dna Adriana Anghel.

Situata la confluenta a trei curente traditionale: romanesc, sasesc si maghiar, Carnicomp promoveaza produse care sa satisfaca gusturile diverse ale clientilor din aceasta zona. Preparatele traditionale ale companei (carnati de casa afumati, cas de porc, lebar de casa, caltabosi ) sunt apreciate si cautate atat de catre locuitorii din zona cat si de etnicii sasi care se intorc in locurile natale si gasesc in produsele Carnicomp gustul de acasa.

Pentru depasirea perioadei de criza, managementul firmei isi propune masuri care vizeaza pastrarea segmentului de piata detinut in prezent si a raportului pret/calitate «Pentru anul 2010 mai avem in plan si lansarea pe piata a unei game de produse dietetic, care nu contin carne de porc si in care folosim numai condiment natural», a mai spus doamna Anghel.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...