Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carnicomp are fabrica noua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fabrica de preparate Carnicomp, din Sighisoara, s-a mutat intr-o locatie noua, construita cu fonduri SAPARD, care are o capacitate de 5 tone/zi. «Prin construirea noii fabrici nu am urmarit marirea productiei ci realizarea unor preparate la un nivel calitativ ridicat, in conditii de siguranta alimentara deplina», spune directorul companiei, dna Adriana Anghel.

Situata la confluenta a trei curente traditionale: romanesc, sasesc si maghiar, Carnicomp promoveaza produse care sa satisfaca gusturile diverse ale clientilor din aceasta zona. Preparatele traditionale ale companei (carnati de casa afumati, cas de porc, lebar de casa, caltabosi ) sunt apreciate si cautate atat de catre locuitorii din zona cat si de etnicii sasi care se intorc in locurile natale si gasesc in produsele Carnicomp gustul de acasa.

Pentru depasirea perioadei de criza, managementul firmei isi propune masuri care vizeaza pastrarea segmentului de piata detinut in prezent si a raportului pret/calitate «Pentru anul 2010 mai avem in plan si lansarea pe piata a unei game de produse dietetic, care nu contin carne de porc si in care folosim numai condiment natural», a mai spus doamna Anghel.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...