Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Caroli Foods ºi-a relocat sediul în Anchor Plaza

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Producãtorul de mezeluri Caroli Foods, care a încheiat în luna iulie procesul de fuziune cu spaniolii de la Campofrio Food Group, devenind astfel primul jucãtor din industria româneascã a cãrnii, a închiriat o suprafaþã de 1.000 mp în cadrul clãdirii de birouri Anchor Plaza, amplasatã în spatele mall-ului Plaza România.

La o chirie medie de 13 euro/mp, Caroli urmeazã sã plãteascã anual în jur de 156.000 de euro turcilor de la Anchor Grup, proprietarii imobilului. Alegerea noului sediu a avut loc în urma unei analize comparative a ofertelor din mai multe clãdiri de birouri, realizate de compania de consultanþã imobiliarã Real Time.

Consultanþii Real Time au ales Anchor Plaza deoarece facilitãþile oferite de aceasta se pliazã pe cerinþele specifice activitãþii Caroli Foods. Un prim criteriu de selecþie este reprezentat de amplasamentul clãdirii de birouri în vestul capitalei – zonã în care compania a funcþionat în ultimii ani ºi, în consecinþã, proximitatea faþã de principalii parteneri de afaceri.

„Prezenþa mijloacelor de transport în comun ºi a centrului comercial asigurã confort suplimentar pentru angajaþii companiei, ceea ce a constituit un alt argument pentru decizia de relocare”, au precizat reprezentanþii companiei de consultanþã.

Cargill isi extinde capacitatea mondiala de cereale
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Potrivit site-ului meatpoultry.com, ca raspuns al cererii pietei, Cargill si-a anuntat planurile de a-si extinde unitatea pentru cereale din Minetoba. Unitatea adaposteste efective de grau, canola, ovaz si orz, dupa cum informeaza compania. Extinderea va creste capacitatea de depozitare la 24 500 tone de la 14 500 tone. Reteaua de transport va...

Vesti bune de la aldis
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Conform tabloidului Cancan, Aldis a reusit sa-si plateasca o parte din datorii, firma inregistrand o oarecare crestere. Tabloidul relateaza ca un apropiat al Alinei Naghi i-a adus acesteia o Biblie in miniatura, de la o manastire. In noaptea in care a primit acest dar, Alina Naghi a avut un vis pe care l-a impartasit ulterior celor din jur: in vis...