Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Caroli Foods ºi-a relocat sediul în Anchor Plaza

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Producãtorul de mezeluri Caroli Foods, care a încheiat în luna iulie procesul de fuziune cu spaniolii de la Campofrio Food Group, devenind astfel primul jucãtor din industria româneascã a cãrnii, a închiriat o suprafaþã de 1.000 mp în cadrul clãdirii de birouri Anchor Plaza, amplasatã în spatele mall-ului Plaza România.

La o chirie medie de 13 euro/mp, Caroli urmeazã sã plãteascã anual în jur de 156.000 de euro turcilor de la Anchor Grup, proprietarii imobilului. Alegerea noului sediu a avut loc în urma unei analize comparative a ofertelor din mai multe clãdiri de birouri, realizate de compania de consultanþã imobiliarã Real Time.

Consultanþii Real Time au ales Anchor Plaza deoarece facilitãþile oferite de aceasta se pliazã pe cerinþele specifice activitãþii Caroli Foods. Un prim criteriu de selecþie este reprezentat de amplasamentul clãdirii de birouri în vestul capitalei – zonã în care compania a funcþionat în ultimii ani ºi, în consecinþã, proximitatea faþã de principalii parteneri de afaceri.

„Prezenþa mijloacelor de transport în comun ºi a centrului comercial asigurã confort suplimentar pentru angajaþii companiei, ceea ce a constituit un alt argument pentru decizia de relocare”, au precizat reprezentanþii companiei de consultanþã.

Noi oportunitati pentru sectorul carnii de pasare din sua
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Potrivit GlobalMeatnews.com, intrarea Mexicului si Canadei in parteneriatul Trans Pacific (TPP) ar putea aduce oportunitati producatorilor de carne de pasare din SUA daca negocierile vor fi facute corect, sustin leaderii industriei. Vorbind in cadrul unei sesiuni publice despre investigarea Comisiei Internationale de Comert din SUA in...

Marisan isi dezvolta reteaua de magazine
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Ziarul Financiar informeaza ca grupul format din companiile Maribo Prod Carn si Filip Prod Carn, producatoare de mezeluri sub brandul Marisan, va incheia acest an cu afaceri cumulate de 35 de milioane de euro, in crestere cu 10% fata de anul trecut. Afacerea, detinuta de Alexandru, Marius si Ion Anghel, una dintre cele mai discrete familii de pe...