Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Caroli Foods ºi-a relocat sediul în Anchor Plaza

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Producãtorul de mezeluri Caroli Foods, care a încheiat în luna iulie procesul de fuziune cu spaniolii de la Campofrio Food Group, devenind astfel primul jucãtor din industria româneascã a cãrnii, a închiriat o suprafaþã de 1.000 mp în cadrul clãdirii de birouri Anchor Plaza, amplasatã în spatele mall-ului Plaza România.

La o chirie medie de 13 euro/mp, Caroli urmeazã sã plãteascã anual în jur de 156.000 de euro turcilor de la Anchor Grup, proprietarii imobilului. Alegerea noului sediu a avut loc în urma unei analize comparative a ofertelor din mai multe clãdiri de birouri, realizate de compania de consultanþã imobiliarã Real Time.

Consultanþii Real Time au ales Anchor Plaza deoarece facilitãþile oferite de aceasta se pliazã pe cerinþele specifice activitãþii Caroli Foods. Un prim criteriu de selecþie este reprezentat de amplasamentul clãdirii de birouri în vestul capitalei – zonã în care compania a funcþionat în ultimii ani ºi, în consecinþã, proximitatea faþã de principalii parteneri de afaceri.

„Prezenþa mijloacelor de transport în comun ºi a centrului comercial asigurã confort suplimentar pentru angajaþii companiei, ceea ce a constituit un alt argument pentru decizia de relocare”, au precizat reprezentanþii companiei de consultanþã.

Exportul in ue pune smithfield pe profit
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Vanzarile Smithfield Foods Romania au crescut cu 10%, la sfarsitul lunii iulie, de la 57,6 milioane de dolari, in perioada similara a anului trecut, la 63,5 milioane de dolari, iar subsidiara a raportat profit de aproape 5 milioane de dolari, anunta Wall Street. Smithfield Foods Romania a obtinut un profit operational de 4,9 milioane de dolari in...

Wolmart se mentine lider mondial la vanzarile de carne
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Potrivit FoodProductionDaily, gigantul american al retailului, Wolmart, se mentine lider mondial in vanzarea carnii si a preparatelor din carne, dupa ce, in trimestrul doi al acestui an a inregistrat un total al vanzarilor, la nivel mondial, la aceste sortimente de 113,5 miliarde de dolari Valoarea vanzarilor reprezinta o crestere de 4,5 %, fata...