Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Caroli Foods, certificată International Food Standard, versiunea 6

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 13 februarie, 2013

Caroli Foods Group, compania lider pe piata de mezeluri din Romania, a obtinut mentiunea „Higher Level” in urma auditului de certificare International Food Standard, versiunea 6, care s-a desfasurat la finalul lunii ianuarie 2013.

Mentiunea „Higher Level” reprezinta punctajul maxim care poate fi obtinut in certificarea International Food Standard (IFS), unul dintre cele mai inalte standarde care atesta siguranta alimentara si calitatea produsului prin respectarea stricta a legislatiei europene din domeniul alimentar, informează Revista Piata.

Caroli Foods Group detine certificarea IFS versiunea 5 inca din anul 2012, fiind printre primele companii din industrie care au obtinut aceasta certificare pe toate categoriile de produse.

“Certificarea IFS ne ajuta sa devenim mai competitivi in garantarea calitatii si sigurantei produselor si ne sustine sa imbunatatim continuu procesul de productie si de asigurare a sigurantei alimentare respectand legislatia europeana. Suntem mandri de rezultatul auditului de certificare din acest an, care demonstreaza angajamentul nostru de a oferi consumatorilor produse de calitate la standarde internationale,”  afirma Khaled El Solh, CEO Caroli Foods Group.(Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...