Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Caroli foods gropu vizeaza vanzari de 200 mil. euro in trei ani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Haluk Akdemir, CEO al Caroli Foods Group – companie formata in urma asocierii dintre producatorii de mezeluri Caroli si Tabco-Campofrio, sustine ca si-a propus sa majoreze vanzarile cu 80 de milioane de euro in urmatorii trei ani si sa creasca cu 4% cota de piata a companiei.

„In urma tranzactiei, estimam cresterea afacerilor de la 120 de milioane de euro brut in prezent la 200 de milioane de euro in urmatorii trei ani si cresterea cotei de piata de la 16% la 20% doar prin crestere organica. Credem ca unirea fortelor va imbunatati EBITDA, dar ambitia mea este de a obtine un EBITDA de peste 10%”, a declarat Akdemir pentru portalul infocarne.ro.

Akdemir, 41 de ani, care conduce businessul Caroli de aproape patru ani, a vorbit despre motivele care au stat in spatele incheierii unui joint-venture cu filiala locala a producatorului de mezeluri spaniol Campofrio pentru prima data de la semnarea acordului dintre cele doua companii, care a avut loc in luna martie a acestui an.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...