Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Caroli Foods Group vizeaza vânzari de 200 de milioane de euro in trei ani

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Caroli Foods Group vizeaza vânzari de 200 de milioane de euro in trei ani

Haluk Akdemir, CEO al Caroli Foods Group – companie formata in urma asocierii dintre producatorii de mezeluri Caroli si Tabco-Campofrio – sustine ca si-a propus sa majoreze vânzarile cu 80 de milioane de euro in urmatorii trei ani si sa creasca cu 4% cota de piata a companiei.

„In urma tranzactiei, estimam cresterea aface­rilor de la 120 de milioane de euro brut, in prezent, la 200 de milioane de euro in urmatorii trei ani, precum si cresterea cotei de piata de la 16% la 20% doar prin crestere organica. Credem ca unirea fortelor va imbunatati EBITDA, dar ambitia mea este de a obtine un EBITDA de peste 10%”, a declarat Akdemir pentru portalul infocarne.ro.

Akdemir, 41 de ani, care conduce businessul Caroli de aproape patru ani, a vorbit despre motivele care au stat in spatele incheierii unui joint-venture, cu filiala locala a producatorului de mezeluri spaniol Campofrio, pentru prima data de la semnarea acordului dintre cele doua companii, care a avut loc in luna martie a acestui an.

Aprovizionarea cu carne de porc, o noua problema globala
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Potrivit GlobalMeatnews.com, fermierii crescatori de porci avertizeaza consumatorii asupra unui deficit de carne de porc pentru anul viitor. Dupa cum informeaza Asociatia Nationala a Crescatorilor de Porci din Marea Britanie deficitul in hrana pentru porci a fost cauzat de conditiile dezastruoase de crestere si recoltare care au inflationat...

Program de imbunatatire a nucleului genetic la pic romania
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Dupa cum informeaza recolta.eu, PIC Romania, parte a grupului britanic Genus, lider mondial in genetica si ameliorarea animala, a demarat un nou program de accelerare a progresului genetic in fermele partenere, prin activarea unei conexiuni permanente cu nucleul genetic APEX, din SUA. Acest nucleu genetic, devenit functional din anul 2009 si a...