Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Caroli Foods Group vizeaza vânzari de 200 de milioane de euro in trei ani

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Caroli Foods Group vizeaza vânzari de 200 de milioane de euro in trei ani

Haluk Akdemir, CEO al Caroli Foods Group – companie formata in urma asocierii dintre producatorii de mezeluri Caroli si Tabco-Campofrio – sustine ca si-a propus sa majoreze vânzarile cu 80 de milioane de euro in urmatorii trei ani si sa creasca cu 4% cota de piata a companiei.

„In urma tranzactiei, estimam cresterea aface­rilor de la 120 de milioane de euro brut, in prezent, la 200 de milioane de euro in urmatorii trei ani, precum si cresterea cotei de piata de la 16% la 20% doar prin crestere organica. Credem ca unirea fortelor va imbunatati EBITDA, dar ambitia mea este de a obtine un EBITDA de peste 10%”, a declarat Akdemir pentru portalul infocarne.ro.

Akdemir, 41 de ani, care conduce businessul Caroli de aproape patru ani, a vorbit despre motivele care au stat in spatele incheierii unui joint-venture, cu filiala locala a producatorului de mezeluri spaniol Campofrio, pentru prima data de la semnarea acordului dintre cele doua companii, care a avut loc in luna martie a acestui an.

Pe a respins cererea pentru identificarea electronica obligatorie la bovine
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Potrivit GlobalMeatnews.com, membrii Parlamentului European au respins cererea de a face obligatorie identificarea electronica a bovinelor in UE. Membrii Parlamentului au votat pentru sustinerea propunerii Comisiei Europene de a face identificarea electronica a bovinelor voluntara in cadrul sesiunii de plen de ieri (11 sept) din Strasbourg,...

De unde provine carnea pentru kfc romania?
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Capital informeaza ca, la un eveniment organizat de KFC Romania in cinstea deciziei de a pastra sandvisul Brazer in meniul permanent, reprezentantii lantului de restaurante si-au declarat intentia de a inaugura mai multe spatii de tip drive-through si de a aduce noi produse in meniul romanesc. In prezent, KFC Romania are trei restaurante...