Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Caroli foods si-a relocat sediul in anchor plaza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de mezeluri Caroli Foods, care a incheiat in iulie procesul de fuziune cu spaniolii de la Campofrio Food Group, devenind astfel primul jucator din industria romaneasca a carnii, a inchiriat o suprafata de 1.000 mp in cadrul cladirii de biouri Anchor Plaza, amplasata in spatele mall-ului Plaza Romania.

La o chirie medie de 13 euro/mp, Caroli urmeaza sa plateasca anual in jur de 156.000 de euro turcilor de la Anchor Grup, proprietarii imobilului. Alegerea noului sediu a avut loc in urma unei analize comparative a ofertelor din mai multe cladiri de birouri, realizate de compania de consultanta imobiliara Real Time.

Consultantii Real Time au ales Anchor Plaza deoarece facilitatile oferite de aceasta se pliaza cerintelor specifice activitatii Caroli Foods. Un prim criteriu de selectie este reprezentat de amplasamentul cladirii de birouri in vestul Capitalei – zona in care compania a functionat in ultimii ani, si, in consecinta, proximitatea fata de principalii parteneri de afaceri. Prezenta mijloacelor de transport in comun si a centrului comercial asigura confort suplimentar pentru angajatii companiei, ceea ce a constituit un alt argument pentru decizia de relocare, au precizat reprezentantii companiei de consultanta.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...