Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Caroli foods si-a relocat sediul in anchor plaza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de mezeluri Caroli Foods, care a incheiat in iulie procesul de fuziune cu spaniolii de la Campofrio Food Group, devenind astfel primul jucator din industria romaneasca a carnii, a inchiriat o suprafata de 1.000 mp in cadrul cladirii de biouri Anchor Plaza, amplasata in spatele mall-ului Plaza Romania.

La o chirie medie de 13 euro/mp, Caroli urmeaza sa plateasca anual in jur de 156.000 de euro turcilor de la Anchor Grup, proprietarii imobilului. Alegerea noului sediu a avut loc in urma unei analize comparative a ofertelor din mai multe cladiri de birouri, realizate de compania de consultanta imobiliara Real Time.

Consultantii Real Time au ales Anchor Plaza deoarece facilitatile oferite de aceasta se pliaza cerintelor specifice activitatii Caroli Foods. Un prim criteriu de selectie este reprezentat de amplasamentul cladirii de birouri in vestul Capitalei – zona in care compania a functionat in ultimii ani, si, in consecinta, proximitatea fata de principalii parteneri de afaceri. Prezenta mijloacelor de transport in comun si a centrului comercial asigura confort suplimentar pentru angajatii companiei, ceea ce a constituit un alt argument pentru decizia de relocare, au precizat reprezentantii companiei de consultanta.

Brexit: Industria europeană a laptelui plutește în incertitudine
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

Săptămâna trecută, premierul britanic Theresa May a anunțat un proiect de document Brexit, care a fost întâmpinat cu reacție mixtă. Ca urmare, în Marea Britanie, președintele Dairy UK, Paul Vernon, a solicitat "răspunsuri urgente la Brexit și la amenințarea stabilității în afaceri în sectorul produselor...

MADR: Metodologia stabilirii normelor pe venit
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este unul dintre producătorii de statistici oficiale din România.   Direcțiile pentru agricultură județene, respectiv a municipiului București (DAJ) colectează de la fermierii agricoli persoane juridice și fizice de pe raza teritorială a județului datele privind...