Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Caroli foods si-a relocat sediul in anchor plaza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de mezeluri Caroli Foods, care a incheiat in iulie procesul de fuziune cu spaniolii de la Campofrio Food Group, devenind astfel primul jucator din industria romaneasca a carnii, a inchiriat o suprafata de 1.000 mp in cadrul cladirii de biouri Anchor Plaza, amplasata in spatele mall-ului Plaza Romania.

La o chirie medie de 13 euro/mp, Caroli urmeaza sa plateasca anual in jur de 156.000 de euro turcilor de la Anchor Grup, proprietarii imobilului. Alegerea noului sediu a avut loc in urma unei analize comparative a ofertelor din mai multe cladiri de birouri, realizate de compania de consultanta imobiliara Real Time.

Consultantii Real Time au ales Anchor Plaza deoarece facilitatile oferite de aceasta se pliaza cerintelor specifice activitatii Caroli Foods. Un prim criteriu de selectie este reprezentat de amplasamentul cladirii de birouri in vestul Capitalei – zona in care compania a functionat in ultimii ani, si, in consecinta, proximitatea fata de principalii parteneri de afaceri. Prezenta mijloacelor de transport in comun si a centrului comercial asigura confort suplimentar pentru angajatii companiei, ceea ce a constituit un alt argument pentru decizia de relocare, au precizat reprezentantii companiei de consultanta.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...