Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Caroli foods vrea o cincime din piata mezelurilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza site-ul revistapiata.ro, cresterea sustenabila prin diversificarea portofoliului de produse si prin lansarea de produse complementare, atingerea unei cote de 20% din piata mezelurilor din Romania si prezenta in cinci tari cu produsele grupului, acestea sunt obiectivele anuntate ale Caroli Foods Group.

Pentru indeplinirea acestor obiective, compania a ales agentia Ogilvy Public Relations ca partener de comunicare, dupa ce echipa sa specializata in Digital Influence 360 a dezvoltat anul acesta platforma digitala a brandului Campofrio.

Planurile de dezvoltare a marcilor din portofoliul Caroli Foods Group sunt foarte ambitioase, insa aceasta dezvoltare nu este posibila fara un management solid al reputatiei companiei si fara o comunicare consistenta la nivel corporate.

Felul in care Ogilvy PR a abordat strategia de brand, PR si dezvoltarea site-ului campofrio.ro ne-a convins ca putem continua acest parteneriat si in domeniul comunicarii corporate, a declarat Adrian Nicolaescu, Marketing Manager Caroli Foods Group.

Caroli Foods Group a devenit liderul pietei de mezeluri proaspete din Romania odata cu preluarea operatiunilor locale ale Campofrio Food Group, liderul pietei de produse procesate din carne din Europa si un important jucator global in domeniu. In prezent, noul joint venture detine un portofoliu format din brandurile Campofrio, Caroli, Maestro, Sissi, Gourmet si Primo.

Rondocarton își va expune soluțiile de ambalare la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Rondocarton, parte a companiei austriece Rondo Ganahl Aktiengesellschaft, își va expune soluțiile de ambalare în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.   Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o companie de familie...

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...