Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Caroli foods vrea o cincime din piata mezelurilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza site-ul revistapiata.ro, cresterea sustenabila prin diversificarea portofoliului de produse si prin lansarea de produse complementare, atingerea unei cote de 20% din piata mezelurilor din Romania si prezenta in cinci tari cu produsele grupului, acestea sunt obiectivele anuntate ale Caroli Foods Group.

Pentru indeplinirea acestor obiective, compania a ales agentia Ogilvy Public Relations ca partener de comunicare, dupa ce echipa sa specializata in Digital Influence 360 a dezvoltat anul acesta platforma digitala a brandului Campofrio.

Planurile de dezvoltare a marcilor din portofoliul Caroli Foods Group sunt foarte ambitioase, insa aceasta dezvoltare nu este posibila fara un management solid al reputatiei companiei si fara o comunicare consistenta la nivel corporate.

Felul in care Ogilvy PR a abordat strategia de brand, PR si dezvoltarea site-ului campofrio.ro ne-a convins ca putem continua acest parteneriat si in domeniul comunicarii corporate, a declarat Adrian Nicolaescu, Marketing Manager Caroli Foods Group.

Caroli Foods Group a devenit liderul pietei de mezeluri proaspete din Romania odata cu preluarea operatiunilor locale ale Campofrio Food Group, liderul pietei de produse procesate din carne din Europa si un important jucator global in domeniu. In prezent, noul joint venture detine un portofoliu format din brandurile Campofrio, Caroli, Maestro, Sissi, Gourmet si Primo.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...