Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Caroli Foods vrea să redeschidă fabrica de procesare din Tulcea

Autor: Maria Demetriadvineri, 12 februarie, 2016

Caroli Foods Group, cel mai mare producător local de mezeluri, va analiza posibilitatea de a redeschide fabrica pe care o deţine în judeţul Tulcea, care a intrat în conservare în anul 2011. În prezent, compania are o capacitate de producţie funcţională la Piteşti.

 

„Toate semnele sunt bune şi există posibilitatea să redeschidem unitatea de producţie. Până la finalul acestui an va trebui să decidem când şi dacă vom redeschide fabrica sau ce măsuri trebuie să luăm pentru a ne creşte capacitatea. La sfârşitul anului vom vedea clar ce s-a întâmplat pe piaţă după reducerea TVA, dar şi cum au evoluat vânzările noastre”, a declarat pentru Ziarul financiar Khaled El Solh, CEO al producătorului, care este lider de piaţă în categoria mezeluri cu o cotă de piaţă în volum de circa 21%.

 

Caroli este unul dintre puţinii producători care ia în calcul redeschiderea unei fabrici, în condiţiile în care majoritatea jucătorilor de pe piaţa îşi concentrează producţia într-o singură unitate, iar pe cea închisă o vând sau o transformă în depozit.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...