Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Caroli Foods vrea să redeschidă fabrica de procesare din Tulcea

Autor: Maria Demetriadvineri, 12 februarie, 2016

Caroli Foods Group, cel mai mare producător local de mezeluri, va analiza posibilitatea de a redeschide fabrica pe care o deţine în judeţul Tulcea, care a intrat în conservare în anul 2011. În prezent, compania are o capacitate de producţie funcţională la Piteşti.

 

„Toate semnele sunt bune şi există posibilitatea să redeschidem unitatea de producţie. Până la finalul acestui an va trebui să decidem când şi dacă vom redeschide fabrica sau ce măsuri trebuie să luăm pentru a ne creşte capacitatea. La sfârşitul anului vom vedea clar ce s-a întâmplat pe piaţă după reducerea TVA, dar şi cum au evoluat vânzările noastre”, a declarat pentru Ziarul financiar Khaled El Solh, CEO al producătorului, care este lider de piaţă în categoria mezeluri cu o cotă de piaţă în volum de circa 21%.

 

Caroli este unul dintre puţinii producători care ia în calcul redeschiderea unei fabrici, în condiţiile în care majoritatea jucătorilor de pe piaţa îşi concentrează producţia într-o singură unitate, iar pe cea închisă o vând sau o transformă în depozit.

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...