Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Caroli Foods vrea să redeschidă fabrica de procesare din Tulcea

Autor: Maria Demetriadvineri, 12 februarie, 2016

Caroli Foods Group, cel mai mare producător local de mezeluri, va analiza posibilitatea de a redeschide fabrica pe care o deţine în judeţul Tulcea, care a intrat în conservare în anul 2011. În prezent, compania are o capacitate de producţie funcţională la Piteşti.

 

„Toate semnele sunt bune şi există posibilitatea să redeschidem unitatea de producţie. Până la finalul acestui an va trebui să decidem când şi dacă vom redeschide fabrica sau ce măsuri trebuie să luăm pentru a ne creşte capacitatea. La sfârşitul anului vom vedea clar ce s-a întâmplat pe piaţă după reducerea TVA, dar şi cum au evoluat vânzările noastre”, a declarat pentru Ziarul financiar Khaled El Solh, CEO al producătorului, care este lider de piaţă în categoria mezeluri cu o cotă de piaţă în volum de circa 21%.

 

Caroli este unul dintre puţinii producători care ia în calcul redeschiderea unei fabrici, în condiţiile în care majoritatea jucătorilor de pe piaţa îşi concentrează producţia într-o singură unitate, iar pe cea închisă o vând sau o transformă în depozit.

CSB câştigă medalia de argint la International FoodTec Award
Autor: meatmilk  /   luni, 7 mai 2018

(Comunicat) CSB a fost distinsă cu argint la International FoodTec Award pentru o soluţie inovatoare la producătorul olandez de carne ProMessa. S-a reuşit automatizarea sistemului intralogistic şi a lanţului de aprovizionare, crescând vizibil prospeţimea, eficienţa şi randamentul.   Prin acest premiu, comitetul internaţional...

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...