Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Caroli va investi în acest an 6 milioane de euro

Autor: Maria Demetriadluni, 14 martie, 2016

Caroli Foods Group, cel mai mare producător de mezeluri, vrea să continue în acest an investiţiile, principalul obiectiv fiind aducerea companiei la zi cu tehnologiile. „Anul acesta ne concentrăm pe investiţii de aproximativ 6 milioane de euro.

 

Bugetul va fi direcţionat în mare parte spre IT, logistică şi tehnologii de producţie la fabrica din Piteşti“, a spus Khaled El Solh, CEO al producătorului, care este lider de piaţă în categoria mezeluri, cu o cotă de piaţă în volum de circa 21%. Caroli deţine o fabrică funcţională în Piteşti, dar deţine o unitate şi în Tulcea a cărei activitate a fost sistată în anul 2011.

 

Însă, producătorul va analiza posibilitatea deschiderii acestei unităţi. Grupul Caroli, cu afaceri de 90 mil. euro, este format din companile Caroli Foods Group, Caroli Brands, Caroli Management Services  şi Tabco – Campofrio. Recent, Caroli Foods Group, s-a extins cu o divizie de distribuţie FoodLine Logistics, care va deservi atât nevoile interne ale companiei, cât şi partenerii acesteia.

 

În prezent, FoodLine Logistics dispune de un parc de maşini cu peste 150 de mijloace de distribuţie şi transport la care se adaugă cele 120 de maşini care aparţin altor departamente. Producătorul are în portofoliu brandurile Campofrio, Sissi, Maestro şi Caroli. Compania a luat naştere în România în 1994, notează Ziarul financiar.

CSB câştigă medalia de argint la International FoodTec Award
Autor: meatmilk  /   luni, 7 mai 2018

(Comunicat) CSB a fost distinsă cu argint la International FoodTec Award pentru o soluţie inovatoare la producătorul olandez de carne ProMessa. S-a reuşit automatizarea sistemului intralogistic şi a lanţului de aprovizionare, crescând vizibil prospeţimea, eficienţa şi randamentul.   Prin acest premiu, comitetul internaţional...

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...