Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Caroli va investi în acest an 6 milioane de euro

Autor: Maria Demetriadluni, 14 martie, 2016

Caroli Foods Group, cel mai mare producător de mezeluri, vrea să continue în acest an investiţiile, principalul obiectiv fiind aducerea companiei la zi cu tehnologiile. „Anul acesta ne concentrăm pe investiţii de aproximativ 6 milioane de euro.

 

Bugetul va fi direcţionat în mare parte spre IT, logistică şi tehnologii de producţie la fabrica din Piteşti“, a spus Khaled El Solh, CEO al producătorului, care este lider de piaţă în categoria mezeluri, cu o cotă de piaţă în volum de circa 21%. Caroli deţine o fabrică funcţională în Piteşti, dar deţine o unitate şi în Tulcea a cărei activitate a fost sistată în anul 2011.

 

Însă, producătorul va analiza posibilitatea deschiderii acestei unităţi. Grupul Caroli, cu afaceri de 90 mil. euro, este format din companile Caroli Foods Group, Caroli Brands, Caroli Management Services  şi Tabco – Campofrio. Recent, Caroli Foods Group, s-a extins cu o divizie de distribuţie FoodLine Logistics, care va deservi atât nevoile interne ale companiei, cât şi partenerii acesteia.

 

În prezent, FoodLine Logistics dispune de un parc de maşini cu peste 150 de mijloace de distribuţie şi transport la care se adaugă cele 120 de maşini care aparţin altor departamente. Producătorul are în portofoliu brandurile Campofrio, Sissi, Maestro şi Caroli. Compania a luat naştere în România în 1994, notează Ziarul financiar.

Smithfield România a oferit nevoiașilor 400.000 de mese calde
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 martie 2019

(Comunicat) Timp de 10 ani consecutiv, prin intermediul programului de responsabilitate socială „Hrană pentru suflete”, voluntarii Smithfield România au oferit 397.000 de mese calde familiilor nevoiașe din județele Timiș și Arad.   Prin acest program inițiat în 2009, Smithfield România împreună cu cele 20 de organizații...

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...