Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carrefour belgia intareste cerintele privind bunastarea animalelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Globalmeatnews.com, Carrefour intareste cerintele sale privind bunastarea animalelor pentru furnizorii sai, stopand achizitionarea carnii provenind de la porcii castrati si de la animale care au fost sacrificate fara a fi asomate.

Noile reguli au fost dezvoltate in urma consultarii cu organizatia pentru bunastarea animalelor din Belgia, Actiunea Globala in Interesul Animalelor (GAIA).

Urmand exemplul altor mari lanturi de supermarket-uri, cum sunt Colruyt, Lidl si Delhaize, Carrefour va inceta sa mai achizitioneze carne proaspata de la purcei castrati incepand cu sfarsitul lui 2013, GAIA declarand ca asta va salva aproximativ jumatate de milion de porci anual care urmau a fi castrati.

Pascal Leglise, directorul calitatii, sanatatii si dezvoltarii sustenabile al Carrefour Belgia a spus ca actiunea va incepe la sfarsitul anului viitor pentru a lasa producatorilor timp sa se adapteze schimbarii pietei.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...