Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carrefour deschide al patrulea supermarket din bucuresti, in ghencea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Retailerul francez Carrefour deschide vineri, 25 iunie, al patrulea supermarket din Bucuresti, in zona Ghencea, cu o suprafata de 1.200 metri patrati si 10 case de marcat, a anuntat joi grupul.

Supermarketul este situat pe soseaua Ghencea, in cadrul centrului comercial Home&Design Mall. Carrefour Market Ghencea ofera o gama de aproximativ 8.400 de produse, dintre care 1.000 articole marca proprie Carrefour.

Nemtii de la Metro deschid cel putin un nou Metro Punct pana la sfarsitul anului
Retailerul german Metro Cash&Carry, cel mai mare jucator din comertul romanesc, cu investitii de peste 1 miliard de euro pe piata locala, vizeaza deschiderea a cel putin unui Metro Punct, un format de un magazin mai mic, destinat clientilor revanzatori.

„Vrem sa deschidem cel putin un nou magazin Metro Punct, dar inca suntem in perioada de tatonari, de gasire a unei locatii, a unui teren”, au declarat oficialii companiei. Deschiderea unitatii va avea loc pana la finalul anului.

Acestia au adaugat ca noul magazin va avea dimensiuni similare cu cel lansat deja in aprilie anul acesta, la Satu Mare. Este vorba despre un magazin de 2.000 de metri patrati, suprafata de patru ori mai mica comparativ cu cea a unui magazin Metro Cash&Carry standard. Magazinul de la Satu Mare a presupus o investitie de un milion de euro si are in oferta 3.000 de produse alimentare si nealimentare.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...