Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carrefour deschide al patrulea supermarket din bucuresti, in ghencea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Retailerul francez Carrefour deschide vineri, 25 iunie, al patrulea supermarket din Bucuresti, in zona Ghencea, cu o suprafata de 1.200 metri patrati si 10 case de marcat, a anuntat joi grupul.

Supermarketul este situat pe soseaua Ghencea, in cadrul centrului comercial Home&Design Mall. Carrefour Market Ghencea ofera o gama de aproximativ 8.400 de produse, dintre care 1.000 articole marca proprie Carrefour.

Nemtii de la Metro deschid cel putin un nou Metro Punct pana la sfarsitul anului
Retailerul german Metro Cash&Carry, cel mai mare jucator din comertul romanesc, cu investitii de peste 1 miliard de euro pe piata locala, vizeaza deschiderea a cel putin unui Metro Punct, un format de un magazin mai mic, destinat clientilor revanzatori.

„Vrem sa deschidem cel putin un nou magazin Metro Punct, dar inca suntem in perioada de tatonari, de gasire a unei locatii, a unui teren”, au declarat oficialii companiei. Deschiderea unitatii va avea loc pana la finalul anului.

Acestia au adaugat ca noul magazin va avea dimensiuni similare cu cel lansat deja in aprilie anul acesta, la Satu Mare. Este vorba despre un magazin de 2.000 de metri patrati, suprafata de patru ori mai mica comparativ cu cea a unui magazin Metro Cash&Carry standard. Magazinul de la Satu Mare a presupus o investitie de un milion de euro si are in oferta 3.000 de produse alimentare si nealimentare.

Rondocarton își va expune soluțiile de ambalare la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Rondocarton, parte a companiei austriece Rondo Ganahl Aktiengesellschaft, își va expune soluțiile de ambalare în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.   Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o companie de familie...

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...