Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carrefour deschide azi un nou magazin in romania, al 59-lea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul Carrefour deschide vineri cel de-al 59-lea supermarket din tara, la Vaslui, acesta avand un spatiu de vanzare de aproximativ 400 metri patrati, a anuntat joi retailerul, informeaza Recolta.eu.

Potrivit companiei, acesta este primul Carrefour Market din orasul Vaslui.

„Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 4.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hypermarket (iar la o calitate similara costa cu minim 20% mai putin, in raport cu marcile nationale)”, se arata in comunicat.

Grupul Carrefour este prezent in 32 de tari cu peste 15.500 magazine. In Romania, Grupul Carrefour are 59 de supermarketuri, 7 francize si 24 de hypermarketuri.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...