Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carrefour deschide azi un nou magazin in romania, al 59-lea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul Carrefour deschide vineri cel de-al 59-lea supermarket din tara, la Vaslui, acesta avand un spatiu de vanzare de aproximativ 400 metri patrati, a anuntat joi retailerul, informeaza Recolta.eu.

Potrivit companiei, acesta este primul Carrefour Market din orasul Vaslui.

„Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 4.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hypermarket (iar la o calitate similara costa cu minim 20% mai putin, in raport cu marcile nationale)”, se arata in comunicat.

Grupul Carrefour este prezent in 32 de tari cu peste 15.500 magazine. In Romania, Grupul Carrefour are 59 de supermarketuri, 7 francize si 24 de hypermarketuri.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...