Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carrefour deschide azi un nou magazin in romania, al 59-lea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul Carrefour deschide vineri cel de-al 59-lea supermarket din tara, la Vaslui, acesta avand un spatiu de vanzare de aproximativ 400 metri patrati, a anuntat joi retailerul, informeaza Recolta.eu.

Potrivit companiei, acesta este primul Carrefour Market din orasul Vaslui.

„Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 4.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hypermarket (iar la o calitate similara costa cu minim 20% mai putin, in raport cu marcile nationale)”, se arata in comunicat.

Grupul Carrefour este prezent in 32 de tari cu peste 15.500 magazine. In Romania, Grupul Carrefour are 59 de supermarketuri, 7 francize si 24 de hypermarketuri.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...