Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carrefour deschide încă un magazin Market în Ramnicu Vâlcea

Autor: Meat MIlkjoi, 13 martie, 2014

Carrefour Romania va deschide, joi, un magazin Market in centrul comercial Winmarkt, situat pe Strada Calea Traian din Ramnicu Valcea. Al doilea supermarket al retailerului francez din Ramnicu Valcea va duce la 79 numarul unitatilor comerciale din reteaua Market.

In centrul comercial WInmarkt din Ramnicu Valcea, Carrefour va deschide in locul supermarketului retelei locale Annabella, unul dintre cei mai importanti retaileri independenti din Romania. Reteaua Annabella, controlata de Dan si Dorina Mutu, detine 45 de magazine, toate in judetul Valcea.

Noul magazin al retelei Market din Ramnicu Valcea va avea o suprafata de 680 de metri patrati si o gama de aproximativ 6.300 de produse, dintre care peste 1.000 de articole reprezinta marci proprii ale Carrefour.

Grupul Carrefour detine, in Romania, 165 magazine dintre care 25 hypermarketuri Carrefour, 79 supermarketuri Market si 61 magazine de proximitate Express. Retailerul este prezent de anul trecut si in comertul online, serviciul fiind disponibil doar pentru Bucuresti si localitatile invecinate (sursa: www.magazinulprogresiv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...