Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carrefour a deschis încă patru magazine în franciza Express

Autor: Meat MIlkmarți, 2 septembrie, 2014

Carrefour a anuntat integrarea in franciza a patru magazine din reteaua Alma, in judetul Bistrita Nasaud. In urma acestui parteneriat, reteaua Express ajunge la 47 de magazine, in timp ce franciza Carrefour destinata zonei rurale ajunge la sapte unitati comerciale. Adresele noilor magazine sunt:

Express Alma Florilor – se afla pe strada Andrei Muresanu nr. 13, Bistrita. Magazinul are o suprafata de 80 mp si insumeaza aproximativ 2.000 de produse.

Express Alma Andrei Muresanu – este situat pe strada Andrei Muresanu nr. 50, Bistrita. Unitatea are o suprafata de 180 mp si insumeaza aproximativ 3.000 de produse.

Express Alma  Imparatul Traian- este se afla pe strada Imparatul Traian, nr. 37A, si are o suprafata de 100 mp. In ceea ce priveste sortimentatia, magazinul are  aproximativ 3.000 de produse si detine 4 locuri de parcare gratuite.

Contact  Alma Lechinta – este situat pe Strada Principala nr. 509 A,  Comuna Lechinta, Judetul Bistrita Nasaud. Magazinul  are o suprafata de 100 mp, insumeaza aproximativ 2.000 de produse si detine 2 locuri de parcare gratuite. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...