Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carrefour dezminte informația retragerii de la raft a pateului de vită „Ardealul”

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 20 martie, 2013

In urma informatiilor aparute in presa, potrivit carora lantul de hypermarket-uri Carrefour ar fi retras de la raft produsele „Ardealul” suspectate ca ar avea in compozite carne de cal, in locul celei de vita, reprezentantii Carrefour ne-au trimis la redactie, la fel ca tuturor publicatiilor, urmatorul drept la replica:

Pozitia oficiala a Carrefour Romania:

„Carrefour Romania nu comercializeaza in nici unul dintre magazinele sale conserve cu carne de vita Ardealul. Am remarcat articolul care mentiona, in mod eronat, retragerea produsului de la raft, in conditiile in care conservele cu carne de vita Ardealul nu exista in oferta Carrefour Romania”.

Lanţul de magazine Metro şi-a anunţat toţi clienţii care au cumpărat conserve din carne de vită Ardealul că, de fapt, carnea este de cal. Oamenii au fost chemaţi pentru a li returna banii, informează România TV. 

Producătorul conservelor a reacţionat în urma informaţiilor apărute şi a precizat că a solicitat retragerea conservelor din 8 martie şi că va iniţia o investigaţie privind carnea primită de la furnizori.

Scandalul legat de carnea de cal continuă. Lanţul de magazine Metro a decis să îşi cheme înapoi la magazine câteva mii de clienţi care au cumpărat în ultima perioadă conserve de carne de vită produse de firma Ardealul. Potrivit România TV aceste conserve ar conţine de fapt carne de cal.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...