Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carrefour face angajări

Autor: Maria Demetriadmarți, 6 septembrie, 2016

Carrefour, al doilea cel mai mare jucător din comerţul local după cifra de afaceri de anul trecut, are planificate pentru această toamnă două hipermarketuri noi în Bucureşti, în care va angaja în total 680 de oameni. Primul hipermarket a fost deja inaugurat pe 1 septembrie în mallul ParkLake din cartierul bucureştean Titan. Cel de-al doilea urmează să fie deschis în centrul comercial Veranda, din zona Obor.

 

„Hipermarketul din ParkLake a creat 350 de locuri de muncă, iar cel din Obor 330“, spune Andreea Mihai, directorul de marketing al grupului francez Carrefour pe piaţa locală.

După deschiderea din cartierul Titan compania a ajuns la 30 de hipermarketuri, aceasta fiind divizia care aduce cele mai mari venituri grupului. De asemenea, cea mai mare parte a angajaţilor Carrefour în România lucrează în hipermarketuri.

 

Compania mai are însă şi super­marketurile Market (110), magazinele de proximitate Express (43) şi un magazin online. Acestora li se adaugă şi cele peste 80 de magazine Billa preluate recent. În total, grupul Carrefour a terminat anul trecut cu afaceri de 7,7 mld. lei, cea mai mare parte din bu­siness fiind obţinută de hiper­mar­keturi.

 

În ceea ce priveşte numărul total de salariaţi ai Carrefour (numărul include şi angajaţii preluaţi de la Billa România), acesta a depăşit 13.000.

REWE a deschis un nou magazin Penny Market în Fundulea
Autor: meatmilk  /   joi, 4 octombrie 2018

(Comunicat) REWE România continuă planul de extindere și deschide un nou magazin Penny Market în Fundulea. Astfel, rețeaua de magazine ajunge la 226 de spații deschise.   Magazinul Penny Market din Fundulea are un spațiu de vânzare de 795,6 m2 și o echipă de 16 angajați ce va fi alături de clienți zi de zi, de luni până...

C.C a aprobat preluarea magazinelor Adivin 95 de către Mega Image
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Mega Image SRL a preluat trei magazine ce aparțin companiei Adivin’95 SRL.   Mega Image, parte a Grupului Ahold Delhaize, activează în România, în cea mai mare parte, în sectorul comerțului cu amănuntul de bunuri de consum curent. Din magazinele Mega Image,...