Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carrefour face angajări

Autor: Maria Demetriadmarți, 6 septembrie, 2016

Carrefour, al doilea cel mai mare jucător din comerţul local după cifra de afaceri de anul trecut, are planificate pentru această toamnă două hipermarketuri noi în Bucureşti, în care va angaja în total 680 de oameni. Primul hipermarket a fost deja inaugurat pe 1 septembrie în mallul ParkLake din cartierul bucureştean Titan. Cel de-al doilea urmează să fie deschis în centrul comercial Veranda, din zona Obor.

 

„Hipermarketul din ParkLake a creat 350 de locuri de muncă, iar cel din Obor 330“, spune Andreea Mihai, directorul de marketing al grupului francez Carrefour pe piaţa locală.

După deschiderea din cartierul Titan compania a ajuns la 30 de hipermarketuri, aceasta fiind divizia care aduce cele mai mari venituri grupului. De asemenea, cea mai mare parte a angajaţilor Carrefour în România lucrează în hipermarketuri.

 

Compania mai are însă şi super­marketurile Market (110), magazinele de proximitate Express (43) şi un magazin online. Acestora li se adaugă şi cele peste 80 de magazine Billa preluate recent. În total, grupul Carrefour a terminat anul trecut cu afaceri de 7,7 mld. lei, cea mai mare parte din bu­siness fiind obţinută de hiper­mar­keturi.

 

În ceea ce priveşte numărul total de salariaţi ai Carrefour (numărul include şi angajaţii preluaţi de la Billa România), acesta a depăşit 13.000.

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...

1000 de elevi din București vor învăța despre alimentația sănătoasă
Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 martie 2018

(Comunicat) Pentru al șaselea an consecutiv, Selgros Cash&Carry România, împreună cu Chef Cezar Munteanu,derulează programul „Sănătatea începe din farfurie”, prin care aduce educația gastronomică în școli și urmărește să promoveze obiceiuri de mâncat sănătoase în rândul copiilor.   Pe 5 martie, Chef Cezar...