Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carrefour face angajări

Autor: Maria Demetriadmarți, 6 septembrie, 2016

Carrefour, al doilea cel mai mare jucător din comerţul local după cifra de afaceri de anul trecut, are planificate pentru această toamnă două hipermarketuri noi în Bucureşti, în care va angaja în total 680 de oameni. Primul hipermarket a fost deja inaugurat pe 1 septembrie în mallul ParkLake din cartierul bucureştean Titan. Cel de-al doilea urmează să fie deschis în centrul comercial Veranda, din zona Obor.

 

„Hipermarketul din ParkLake a creat 350 de locuri de muncă, iar cel din Obor 330“, spune Andreea Mihai, directorul de marketing al grupului francez Carrefour pe piaţa locală.

După deschiderea din cartierul Titan compania a ajuns la 30 de hipermarketuri, aceasta fiind divizia care aduce cele mai mari venituri grupului. De asemenea, cea mai mare parte a angajaţilor Carrefour în România lucrează în hipermarketuri.

 

Compania mai are însă şi super­marketurile Market (110), magazinele de proximitate Express (43) şi un magazin online. Acestora li se adaugă şi cele peste 80 de magazine Billa preluate recent. În total, grupul Carrefour a terminat anul trecut cu afaceri de 7,7 mld. lei, cea mai mare parte din bu­siness fiind obţinută de hiper­mar­keturi.

 

În ceea ce priveşte numărul total de salariaţi ai Carrefour (numărul include şi angajaţii preluaţi de la Billa România), acesta a depăşit 13.000.

ESM: Kaufland România a lansat primul card de loialitate
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 18 februarie 2019

Publicația de circulație europeană European Supermarket Magazine anunță că retailerul Kaufland România a lansat primul program de loialitate, care va recompensa clienții fideli cu reduceri substanțiale, puncte de loialitate și alte beneficii.   În viitor, distribuitorul intenționează să introducă promoții personalizate...

Rețeaua Penny Market a încheiat anul 2018 cu 236 de magazine
Autor: meatmilk  /   luni, 7 ianuarie 2019

(Comunicat) Planul ambițios de expansiune al REWE România a continuat și în luna decembrie cu deschiderea a opt magazine Penny Market în șapte județe din România și în capitală. Rețeaua a ajuns astfel la 236 de magazine operaționale în România.   Toate cele 236 de magazine Penny Market, construite sau remodelate în...