Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carrefour lansează conceptul Supeco

Autor: Meat MIlkmiercuri, 2 aprilie, 2014

Carrefour Romania lucreaza intens la lansarea unei noi retele de magazine, Supeco, un concept hibrid discount-cash&carry, avand deja deschise recrutarile pentru manageri de magazine in orasele Targoviste, Giurgiu si Ramnicu Valcea. Compania nu a anuntat inca in mod oficial proiectul de lansare a acestui nou brand de retail in Romania.

La conducerea Supeco se afla un manager francez relocat in Romania pentru acest proiect de la Carrefour Indonezia, Eric Bouin. Noua retea isi formeaza acum si departamentul de achizitii, o parte din manageri fiind luati de la Carrefour. Responsabila de dezvoltarea echipei comerciale pentru noul format este Monica Coliu, numita in functia de New Formats Director la Carrefour Romania in august 2013, dupa doi ani petrecuti in pozitia de Director Marci Private in cadrul companiei, informează Magazinul Progresiv.

Primele deschideri de magazine Supeco in Romania vor avea loc, cel mai probabil, in 2014. “Supeco este un nou format de magazin care isi propune sa ofere consumatorilor preturi mici, cu focus pe categoria de produse proaspete si de larg consum, avand o suprafata de vanzare cuprinsa intre 1500 si 2000 de metri patrati”, se mentioneaza in anuntul de recrutare al Carrefour pentru magazinele din Targoviste, Giurgiu si Ramnicu Valcea.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...