Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carrefour România testează sistemul biometric de plată

Autor: Mircea Demetermiercuri, 13 martie, 2019

Potrivit unei informări a retailerului francez, Carrefour România a anunțat că testează un nou sistem de plăți biometrice în supermarketul Skanska din București.

 

Sistemul de plăți a fost instalat la contoarele de check-out convenționale și self-service, în luna februarie a acestui an. Proiectul face parte din obiectivele de transformare digitale ale comerciantului cu amănuntul.

 

Mai mult decât atât, Carrefour România și-a consolidat parteneriatul strategic cu Google, pentru a explora noi căi de dezvoltare a serviciilor sale de e-commerce.

 

În acest sens, a lansat programul Carrefour Techdays, pentru a instrui aproximativ 300 de angajați pentru a oferi servicii online mai bune.

 

De asemenea, retailerul și-a redesenat portalul digital – Carrefour.ro – în colaborare cu Tremend Software Consulting.

Începe a XI-a ediție a concursului Selgros „Arena Bucătarilor”
Autor: meatmilk  /   vineri, 15 martie 2019

(Comunicat) Selgros Cash & Carry organizează, începând cu luna aceasta,a unsprezecea ediție a concursului de gătit „Arena Bucătarilor”, dedicat profesioniștilor gastronomiei din industria HoReCa.   Miza competiției din acest an crește și mai mult, atât grație premiilor, cât și modificărilor menite să bucure...

ESM: Kaufland România a lansat primul card de loialitate
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 18 februarie 2019

Publicația de circulație europeană European Supermarket Magazine anunță că retailerul Kaufland România a lansat primul program de loialitate, care va recompensa clienții fideli cu reduceri substanțiale, puncte de loialitate și alte beneficii.   În viitor, distribuitorul intenționează să introducă promoții personalizate...