Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carrefour România testează sistemul biometric de plată

Autor: Mircea Demetermiercuri, 13 martie, 2019

Potrivit unei informări a retailerului francez, Carrefour România a anunțat că testează un nou sistem de plăți biometrice în supermarketul Skanska din București.

 

Sistemul de plăți a fost instalat la contoarele de check-out convenționale și self-service, în luna februarie a acestui an. Proiectul face parte din obiectivele de transformare digitale ale comerciantului cu amănuntul.

 

Mai mult decât atât, Carrefour România și-a consolidat parteneriatul strategic cu Google, pentru a explora noi căi de dezvoltare a serviciilor sale de e-commerce.

 

În acest sens, a lansat programul Carrefour Techdays, pentru a instrui aproximativ 300 de angajați pentru a oferi servicii online mai bune.

 

De asemenea, retailerul și-a redesenat portalul digital – Carrefour.ro – în colaborare cu Tremend Software Consulting.

C.C. a aprobat preluarea de către Profi a încă două magazine Zanfir
Autor: meatmilk  /   joi, 6 iunie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Profi Room Food SRL a preluat activitatea de comerț cu amănuntul a două spații comerciale aparținând Zanfir SNC.   Profi este deținută de MEP Retail Luxco Sarl din Luxemburg, parte a grupului de investiții Mid Europa. Cele două magazine Zanfir sunt situate...

Profi a deschis magazinul cu numărul 1000
Autor: Mircea Demeter  /   marți, 4 iunie 2019

Potrivit European Supermarket Magazine, lantul de retail Profi a devenit primul retailer din România care a deschis 1.000 de magazine.   Dintre acestea, retailerul a administrează circa 500 de magazine în orașe medii, orașe mici și sate din România și este unul dintre lanțurile cu amănuntul cu cea mai rapidă creștere din...