Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carrefour România are un nou Director Executiv

Autor: Meat MIlkvineri, 22 noiembrie, 2013

Incepand cu data de 19 noiembrie, Jean Baptiste Dernoncourt (foto) – pana in prezent Directorul Financiar al Carrefour Romania – preia functia de CEO al Carrefour Romania, fiind subordonat direct lui Gerard Lavinay, Directorul Executiv pentru Europa de Nord al grupului francez.

De altfel, Jean Baptiste Dernoncourt asigura interimatul la varful filialei locale a grupului francez inca din septembrie, de la plecare lui Francois Melchior de Polignac. Polignac, care a condus operatiunile Carrefour Romania timp de trei ani, a preluat recent aceeasi pozitie la subsidiara din Belgia a grupului, noteaza Magazin progresiv.

Jean Baptiste Dernoncourt s-a alaturat echipei Carrefour Romania in aprilie 2012, anterior detinand pozitia Back Office Management & Controlling Director la Carrefour China South Territory (Guangzhou). Acesta si-a inceput cariera in cadrul Carrefour la birourile din Franta ale retailerului ca Financial Controler si este in companie de circa 6 ani si jumatate. Anterior, Dernoncourt a lucrat in cadrul companiei Deloitte. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...