Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carrefour se extinde în Târgu Jiu și în București

Autor: Meat MIlkluni, 21 iulie, 2014

Carrefour Romania continua extinderea pe segmentul hypermarketurilor, urmand sa inaugureze, in toamna acesteui an, doua magazine la Targu Jiu si Bucuresti (platforma Vulcan), a declarat, pentru PROGRESIV, directorul de marketing al companiei, Andreea Mihai.

Ambele unitati comerciale vor fi deschise in centrele comerciale dezvoltate de New Europe Property Investment (NEPI). Pentru hypermarketul din Bucuresti, Carrefour a anuntat initial deschiderea sa in toamna lui 2013, insa proiectul a fost amanat cu un an.

Tot in Capitala, Carrefour ar mai putea deschide hypermarketuri pe fosta platforma Electroaparataj si in zona Obor. Carrefour opereaza in prezent 25 de hypermarketuri in Romania, numarul acestora urmand sa ajunga la 27 de unitati pana la sfarsitul lui 2014.

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...