Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carrefour trece pe profit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Retailerul francez Carrefour SA a inregistrat in prima jumatate din 2010 un profit net de 67 milioane de euro, comparativ cu pierderi de 48 milioane de euro in perioada similara din 2009, datorita cresterii semnificative a cotei de piata in Franta.

In Europa, vanzarile au scazut cu 3,1 la suta la o rata constanta a cursului de schimb, fiind afectate de restructurarea activitatilor din Belgia si de situatia economica din Europa de Est. Veniturile companiei franceze in perioada ianuarie-iunie 2010 au crescut cu sase la suta, la 43,73 miliarde de euro.

In Romania vanzarile Carrefour au crescut cu 7,3% in primul trimestru al lui 2010, la 269 milioane de euro, de la 250 de milioane de euro in perioada similara a anului trecut, sustinute de extinderea spatiilor comerciale si de impactul cursului de schimb.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...