Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carrefour trece pe profit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Retailerul francez Carrefour SA a inregistrat in prima jumatate din 2010 un profit net de 67 milioane de euro, comparativ cu pierderi de 48 milioane de euro in perioada similara din 2009, datorita cresterii semnificative a cotei de piata in Franta.

In Europa, vanzarile au scazut cu 3,1 la suta la o rata constanta a cursului de schimb, fiind afectate de restructurarea activitatilor din Belgia si de situatia economica din Europa de Est. Veniturile companiei franceze in perioada ianuarie-iunie 2010 au crescut cu sase la suta, la 43,73 miliarde de euro.

In Romania vanzarile Carrefour au crescut cu 7,3% in primul trimestru al lui 2010, la 269 milioane de euro, de la 250 de milioane de euro in perioada similara a anului trecut, sustinute de extinderea spatiilor comerciale si de impactul cursului de schimb.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...