Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carrefour trece pe profit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Retailerul francez Carrefour SA a inregistrat in prima jumatate din 2010 un profit net de 67 milioane de euro, comparativ cu pierderi de 48 milioane de euro in perioada similara din 2009, datorita cresterii semnificative a cotei de piata in Franta.

In Europa, vanzarile au scazut cu 3,1 la suta la o rata constanta a cursului de schimb, fiind afectate de restructurarea activitatilor din Belgia si de situatia economica din Europa de Est. Veniturile companiei franceze in perioada ianuarie-iunie 2010 au crescut cu sase la suta, la 43,73 miliarde de euro.

In Romania vanzarile Carrefour au crescut cu 7,3% in primul trimestru al lui 2010, la 269 milioane de euro, de la 250 de milioane de euro in perioada similara a anului trecut, sustinute de extinderea spatiilor comerciale si de impactul cursului de schimb.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...