Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carrefour va deschide un ”Express” în Brașov

Autor: Meat MIlkjoi, 15 mai, 2014

Carrefour anunta intrarea in reteaua Express a unui nou magazin de proximitate operat in regim de franciza, in orasul Brasov: Express RostCom Saturn. In acest moment, reteaua numara 44 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unitati in orasul Brasov, o unitate in Galati, trei unitati in Giurgiu, o unitate in Satu Mare si 29 in Bucuresti si Ilfov.

Express RostCom Saturn se afla pe Bulevardul Saturn nr. 31-34, Brasov si are o suprafata de 200 metri patrati , oferind spre vanzare aproximativ 4.000 de produse, informeaza Progresiv.

Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...