Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cartel bulgaresc al carnii de pui

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Curtea Administrativa Suprema din Bulgaria a declarat ca un numar de 24 firme din acesta tara au format un cartel pentru a controla preturile la oua si carne de pasare, scrie presa internationala.

Oficiul bulgar al Concurentei a stabilit ca, in 2002-2007, Uniunea Crescatorilor de Pasari din tara vecina, impartita in divizia de oua si cea a producatorilor de pasari a organizat o serie de intalniri intre membrii sai in vederea coordonarii lor in stabilirea preturilor.
Producatorii bulgari de oua au coordonat astfel simultan preturile si volumul productiei. Ca urmare, in iunie – august 2007, pretul oualor a fost in crestere exponentiala, in Bulgaria, depasind pretul mediu al UE. In aceeasi perioada crescatorii de pasari au facut schimb de informatii comerciale in mod regulat pentru a mentine un nivel de pret pentru carne de pui.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...