Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cate 200 de controale lunare in marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Food Standards Agency din Marea Britanie a anuntat ca, de acum incolo, in fiecare luna va organiza peste 200 de controale la cele 1260 de abatoare existente in Regat.

Tim Smith, CEO al institutiei, a declarat pentru MeatProcess ca actiunile nu se vor limita doar la atat. A fost pus la punct un program pe baza caruia rapoartele de control vor fi date publicitatii intergal.

Consumatorii, publicul larg, sunt indreptatiti sa cunoasca absolut toate datele privind activittatea abatoarelor si a procesatorilor din industria alimentara, in general.

Acest aceasta decizie am luat-o in numele totalei transparente, dar credec ca este benefica si pentru producatorii care vor deveni mai responsabili.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...