Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cate 200 de controale lunare in marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Food Standards Agency din Marea Britanie a anuntat ca, de acum incolo, in fiecare luna va organiza peste 200 de controale la cele 1260 de abatoare existente in Regat.

Tim Smith, CEO al institutiei, a declarat pentru MeatProcess ca actiunile nu se vor limita doar la atat. A fost pus la punct un program pe baza caruia rapoartele de control vor fi date publicitatii intergal.

Consumatorii, publicul larg, sunt indreptatiti sa cunoasca absolut toate datele privind activittatea abatoarelor si a procesatorilor din industria alimentara, in general.

Acest aceasta decizie am luat-o in numele totalei transparente, dar credec ca este benefica si pentru producatorii care vor deveni mai responsabili.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...