Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cate 200 de controale lunare in marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Food Standards Agency din Marea Britanie a anuntat ca, de acum incolo, in fiecare luna va organiza peste 200 de controale la cele 1260 de abatoare existente in Regat.

Tim Smith, CEO al institutiei, a declarat pentru MeatProcess ca actiunile nu se vor limita doar la atat. A fost pus la punct un program pe baza caruia rapoartele de control vor fi date publicitatii intergal.

Consumatorii, publicul larg, sunt indreptatiti sa cunoasca absolut toate datele privind activittatea abatoarelor si a procesatorilor din industria alimentara, in general.

Acest aceasta decizie am luat-o in numele totalei transparente, dar credec ca este benefica si pentru producatorii care vor deveni mai responsabili.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...