Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cauti un loc de munca in industrie?

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

 

 

SUPREMIA GRUP

Denumire job: Reprezentanti de vanzari HoReCa pentru zonele Arad/Timisoara, Bacau, Bucuresti
Localitate: Alba
Contact/valabilitate: 0258 842299, office@supremia.ro, 30.04.2011
Descriere companie: Fabricarea condimentelor si ingredientelor alimentare
Observatii: Cerinte: Minim 3 ani experienta in vanzari FMCG, sistem van-sales; diponibilitate la program prelungit; posesor permis de conducere cat. B (minim 1 an); abilitati operare PC; (Word, Excell); se vor folosi palm-uri pentru facturare; limba engleza; persoana comunicativa.

 

 

 

SUPREMIA GRUP

Denumire job: Ingineri tehnologi (consultanti aplicatii) in industria alimentara pentru zona Bucuresti
Localitate: Alba
Contact/valabilitate: 0258 842299, office@supremia.ro, 30.04.2011
Descriere companie: Fabricarea condimentelor si ingredientelor alimentare
Observatii: Cerinte: Absolvent inginerie alimentara; minim 3 ani experienta in industria alimentara; diponibilitate la program prelungit; posesor permis de conducere cat. B (minim 1 an); abilitati operare PC (Word, Excell); limba engleza (nivel mediu-avansat); persoana comunicativa.

TRUMF IMPEX

Denumire job: Vanzarea aditivilor si condimentelor pentru fabricile de procesare a carnii
Localitate: Oradea
Contact/valabilitate: 0259 436774, trumfro@clicknet.ro, 30.04.2011
Descriere companie: Comercializare aditivi si condimente pentru industria carnii
Observatii: Cerinte: Minim 3 ani experienta in industria carnii; permis de conducere cat. B; domiciliul stabil in zona Moldova de preferinta: Bacau, Pascani, Roman, Iasi; pregatit pentru lucru sub presiune si rezistenta la stres; disponibitate pentru deplasari in tara si strainatate.

ROMANIAN BUSINESS CONSULT

Denumire job: Consultant in informatica- solutii trasabilitate
Localitate: Bucuresti
Contact/valabilitate: hr@rbc.com.ro, 30.04.2011
Descriere companie: Compania Romanian Business Consult SRL este prezenta de 20 ani in Romania fiind in prezent lider de piata in domeniul solutiilor de retail precum si a solutiilor de cantarire si etichetare pentru industria alimentara si nealimentara.
Observatii: Cerinte: Experienta IT; abilitate de a interactiona cu ma­nagementul la orice nivel; absolvent de studii superioare, de preferinta Automatica-Calculatoare; abilitati de comunicare si lucru in echipa; capacitate excelenta de planificare si organizare; abilitati de culegere si analiza de date si informatii; experienta in folosirea aplicatiilor Microsoft; cunoasterea limbii engleze. Descrierea postului: realizeaza prezentari ale solutiei promovate alaturi de departamentul de vanzari; analizeaza fluxul proceselor interne si realizeaza caietul de sarcini impreuna cu clientul; realizeaza macheta solutiei software la cerinta clientului conform specificatiilor acestuia; ajuta si organizeaza setarea tuturor echipamentelor implicate pe intreg fluxul tehnologic; testeaza aplicatia pentru intregul proces tehnologic; participa la implementarea solutiei software de trasabilitate; se asigura de corelarea solutiei software cu legislatia europeana; pastreaza legatura cu clientul pe parcursul implementarii si a mentenantei solutiei.

HAME ROMANIA

Denumire job: Key Account Manager
Localitate: Bucuresti
Contact/valabilitate: Alina Glisca, 0724 277 449, 8.04.2011
Descriere companie: HAMÉ este una din cele mai importante companii producatoare de alimente conservate din Romania. Gama produselor comercializate de HAMÉ Romania cuprinde: pateuri, conserve din carne, legume sterilizate, sosuri, ketchupuri, gemuri, produse pentru alimentatia copiilor (piure pentru copii si sirop pentru copii).
Observatii: Descrierea postului: Asigurarea comercializarii produsului; activitati de promovare a produsului; intretinerea de relatii comerciale cu clientii cheie; purtarea de negocieri comerciale; intretinerea unui contact zilnic cu reprezentantii clientilor; incheierea de contracte.

HAME ROMANIA

Denumire job: Manager Marketing
Localitate: Bucuresti
Contact/valabilitate: Alina Glisca, 0724 277 449, 16.04.2011
Descriere companie: HAMÉ este una din cele mai importante companii producatoare de alimente conservate din Romania. Gama produselor comercializate de HAMÉ Romania cuprinde: pateuri, conserve din carne, legume sterilizate, sosuri, ketchupuri, gemuri, produse pentru alimentatia copiilor (piure pentru copii si sirop pentru copii).
Observatii: Descrierea postului: Analiza concurentei si identificarea punctelor tari si a punctelor slabe ale produselor acestora; analiza preturilor practicate pe piata si realizarea de rapoarte pe aceasta baza; analiza produselor si serviciilor existente ale organizatiei, in vederea propunerilor constructive pentru ridicarea calitatii acestora si pentru diversificarea lor; propunerea, crearea si implementarea de produse noi, in acord cu cererea de pe piata; realizarea studiilor de piata atat pentru detectarea problemelor de marketing, cat si pentru solutionarea acestora; intocmirea de rapoarte lunare, trimestriale, semestriale sau anuale despre produsele organizatiei, despre impactul acestora pe piata, insotite de sugestiile si propunerile de sporire a cotei de piata; documentarea continua despre produsele oferite de concurenta si despre modul in care pot fi extinse si optimizate serviciile si produsele organizatiei; propunerea si implementarea de campanii promotionale.
Participarea activa la realizarea materialelor promotionale si de comunicare; monitorizarea si eficientizarea promotiilor in conformitate cu planul de marketing, in IKA si LKA; asigurarea desfasurarii corespunzatoare a acestora; evaluarea promotiilor desfasurate in IKA si LKA.

Indagra 2018: Air Liquide România își prezintă noutățile
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 noiembrie 2018

Și în acest an, Air Liquide România este prezentă la standurile târgului Indagra, propunând companiilor din Industria alimentară românească, și nu numai, oferta specializată de gaz industrial.   Miza acestui an este Aligal, un gaz industrial conceput special pentru procesatorii din domeniu.   Air Liquide Romania...

Indagra 2018 anunță mari premiere
Autor: meatmilk  /   luni, 22 octombrie 2018

(Comunicat) Toamna anului 2018 vine cu o premieră la ROMEXPO: vom avea primele ediții ale târgurilor INDAGRA și  INDAGRA FOOD desfășurate inclusiv în noile Pavilioane B1 și B2.   Suntem mândri să anunțăm că pavilioanele B1 și B2 au fost deja ocupate integral. În B1 se va desfășura INDAGRA FOOD, iar în B2 se va...