Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ce a decis preturile orientative pentru produsele pescaresti in 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Europeana a prezentat saptamana trecuta propunerea anuala privind preturile orientative de anul viitor pentru produse proaspete si congelate din peste, scrie presa internationala.

Proiectul CE propune scaderi intre -1% si -3% pentru majoritatea speciilor de peste alb, cu exceptia sebastei si a codului negru pentru care sunt propuse cresteri intre 1,5% si 3%.

Specii pelagice de peste congelat par sa fie mai putin afectate de situatia economica din cauza preturilor lor mai mic. Comisia propune cresteri de intre 1% si 2% pentru macrou, macrou si ton alb si scaderi intre -0,1% si -2% pentru hering, sardine, hamsie si ton alb eviscerat. CE mai propune cresteri de intre 1% si 2% pentru merluciu, pestele-spada si Illex, si reduceri intre -1% si -3% pentru dorada, calmari si creveti.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...