Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ce a decis preturile orientative pentru produsele pescaresti in 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Europeana a prezentat saptamana trecuta propunerea anuala privind preturile orientative de anul viitor pentru produse proaspete si congelate din peste, scrie presa internationala.

Proiectul CE propune scaderi intre -1% si -3% pentru majoritatea speciilor de peste alb, cu exceptia sebastei si a codului negru pentru care sunt propuse cresteri intre 1,5% si 3%.

Specii pelagice de peste congelat par sa fie mai putin afectate de situatia economica din cauza preturilor lor mai mic. Comisia propune cresteri de intre 1% si 2% pentru macrou, macrou si ton alb si scaderi intre -0,1% si -2% pentru hering, sardine, hamsie si ton alb eviscerat. CE mai propune cresteri de intre 1% si 2% pentru merluciu, pestele-spada si Illex, si reduceri intre -1% si -3% pentru dorada, calmari si creveti.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...