Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ce a decis preturile orientative pentru produsele pescaresti in 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Europeana a prezentat saptamana trecuta propunerea anuala privind preturile orientative de anul viitor pentru produse proaspete si congelate din peste, scrie presa internationala.

Proiectul CE propune scaderi intre -1% si -3% pentru majoritatea speciilor de peste alb, cu exceptia sebastei si a codului negru pentru care sunt propuse cresteri intre 1,5% si 3%.

Specii pelagice de peste congelat par sa fie mai putin afectate de situatia economica din cauza preturilor lor mai mic. Comisia propune cresteri de intre 1% si 2% pentru macrou, macrou si ton alb si scaderi intre -0,1% si -2% pentru hering, sardine, hamsie si ton alb eviscerat. CE mai propune cresteri de intre 1% si 2% pentru merluciu, pestele-spada si Illex, si reduceri intre -1% si -3% pentru dorada, calmari si creveti.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...