Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ce admite masura de bunastare a animalelor pentru porc si pasare propusa de romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit agroinfo.ro, la intalnirea reprezentantilor MADR cu oficialitati ai Comisiei Europene, intalnire la care s-a negociat solicitarea Romaniei de a se modifica si completa conditiile de accesare a fosdurilor structurale, eprezentantii europeni au agreat realocarea de fonduri pentru masurile 121, 123 si 312, dar vor criterii mai clare de selectie a proiectelor care vor primi acesti bani.

In cadrul aceleiasi intalniri a fost discutata si introducerea in PNDR a masurii de bunastare a animalelor pentru porc si pasare, iar Comisia a precizat ca propunerea este considerata admisibila, dar necesita completari si modificari de ordin tehnic.

Comisia a recomandat ca toate propunerile discutate si agreate de principiu sa fie transmise ca un pachet unic de modificari. Delegatia romana va transmite, pana la finalul lunii august, documentele ce cuprind modificarile convenite, urmand ca la inceputul lunii septembrie sa fie supuse aprobarii Comitetului de Monitorizare al PNDR si, apoi, transmise Comisiei pentru a fi lansata consultarea interna la nivelul Comisiei Europene.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...