Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ce admite masura de bunastare a animalelor pentru porc si pasare propusa de romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit agroinfo.ro, la intalnirea reprezentantilor MADR cu oficialitati ai Comisiei Europene, intalnire la care s-a negociat solicitarea Romaniei de a se modifica si completa conditiile de accesare a fosdurilor structurale, eprezentantii europeni au agreat realocarea de fonduri pentru masurile 121, 123 si 312, dar vor criterii mai clare de selectie a proiectelor care vor primi acesti bani.

In cadrul aceleiasi intalniri a fost discutata si introducerea in PNDR a masurii de bunastare a animalelor pentru porc si pasare, iar Comisia a precizat ca propunerea este considerata admisibila, dar necesita completari si modificari de ordin tehnic.

Comisia a recomandat ca toate propunerile discutate si agreate de principiu sa fie transmise ca un pachet unic de modificari. Delegatia romana va transmite, pana la finalul lunii august, documentele ce cuprind modificarile convenite, urmand ca la inceputul lunii septembrie sa fie supuse aprobarii Comitetului de Monitorizare al PNDR si, apoi, transmise Comisiei pentru a fi lansata consultarea interna la nivelul Comisiei Europene.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...