Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ce admite masura de bunastare a animalelor pentru porc si pasare propusa de romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit agroinfo.ro, la intalnirea reprezentantilor MADR cu oficialitati ai Comisiei Europene, intalnire la care s-a negociat solicitarea Romaniei de a se modifica si completa conditiile de accesare a fosdurilor structurale, eprezentantii europeni au agreat realocarea de fonduri pentru masurile 121, 123 si 312, dar vor criterii mai clare de selectie a proiectelor care vor primi acesti bani.

In cadrul aceleiasi intalniri a fost discutata si introducerea in PNDR a masurii de bunastare a animalelor pentru porc si pasare, iar Comisia a precizat ca propunerea este considerata admisibila, dar necesita completari si modificari de ordin tehnic.

Comisia a recomandat ca toate propunerile discutate si agreate de principiu sa fie transmise ca un pachet unic de modificari. Delegatia romana va transmite, pana la finalul lunii august, documentele ce cuprind modificarile convenite, urmand ca la inceputul lunii septembrie sa fie supuse aprobarii Comitetului de Monitorizare al PNDR si, apoi, transmise Comisiei pentru a fi lansata consultarea interna la nivelul Comisiei Europene.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...