Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ce spun competitorii despre fuziunea caroli – campofrio

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Managerii celor mai mari companii din industria mezelurilori, citati de Ziarul Financiar, sustin ca fuziunea dintre Caroli Foods Group si Campofrio Foods Group – proprietarul Tabco-Campofrio -, este atipica pentru piata de aproape un miliard de euro, dominata de afaceri de familie romanesti.

„Este o exceptie de la regula. Niciodata nu a mai avut loc o fuziune intre primii cinci-sapte jucatori din industria mezelurilor”, sustine Radu Timis, presedintele si proprietarul producatorului CrisTim, grup cu afaceri de peste 90 de milioane de euro doar din businessul de mezeluri. Opinia sa este sustinuta si de Daniel Dumitrescu, directorul de marketing al Aldis Calarasi – unul dintre principalii producatori locali de mezeluri, dar si de Sorin Minea, actionarul si presedintele Angst, producator cu afaceri de 62 mil. euro in 2008. „In industria mezelurilor din Romania se lucreaza individual. Companiile romanesti vor dori mai degraba sa vanda, decat sa fuzioneze”, a afirmat Minea.

Producatorul de mezeluri Caroli Foods, afacerea familiei libaneze El Sohl, si gigantul european Campofrio Food Group, proprietarul producatorului local de mezeluri Tabco-Campofrio, au semnat recent acordul de fuziune a operatiunilor celor doua companii prin intermediul unui joint venture in care Caroli va detine pachetul majoritar. Reprezentantii Caroli Foods Group, compania nou formata, au declarat ca aceasta va avea o cota de piata de 16% si afaceri de circa 120 de milioane de euro.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...