Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ce spun competitorii despre fuziunea caroli – campofrio

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Managerii celor mai mari companii din industria mezelurilori, citati de Ziarul Financiar, sustin ca fuziunea dintre Caroli Foods Group si Campofrio Foods Group – proprietarul Tabco-Campofrio -, este atipica pentru piata de aproape un miliard de euro, dominata de afaceri de familie romanesti.

„Este o exceptie de la regula. Niciodata nu a mai avut loc o fuziune intre primii cinci-sapte jucatori din industria mezelurilor”, sustine Radu Timis, presedintele si proprietarul producatorului CrisTim, grup cu afaceri de peste 90 de milioane de euro doar din businessul de mezeluri. Opinia sa este sustinuta si de Daniel Dumitrescu, directorul de marketing al Aldis Calarasi – unul dintre principalii producatori locali de mezeluri, dar si de Sorin Minea, actionarul si presedintele Angst, producator cu afaceri de 62 mil. euro in 2008. „In industria mezelurilor din Romania se lucreaza individual. Companiile romanesti vor dori mai degraba sa vanda, decat sa fuzioneze”, a afirmat Minea.

Producatorul de mezeluri Caroli Foods, afacerea familiei libaneze El Sohl, si gigantul european Campofrio Food Group, proprietarul producatorului local de mezeluri Tabco-Campofrio, au semnat recent acordul de fuziune a operatiunilor celor doua companii prin intermediul unui joint venture in care Caroli va detine pachetul majoritar. Reprezentantii Caroli Foods Group, compania nou formata, au declarat ca aceasta va avea o cota de piata de 16% si afaceri de circa 120 de milioane de euro.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...