Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cea de-a X-a ediţie a târgului „Toamna Buzoiană”

Autor: Ilie Stoianmarți, 1 octombrie, 2013

Evenimentul a debutat în parcarea Galleriei Mall din Buzău. După o pauză de mai bine trei ani, târgul a fost reluat şi organizat de Consiliul Judeţean, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi Primăria Buzău.

La deschidere au participat reprezentanţi ai Prefecturii, Consiliului Judeţean, Primăriei Municipiului şi ai altor instituţii publice locale, precum şi secretarul general adjunct al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Sergiu Sorin Chelmu.

Buzoienii prezenţi la deschiderea oficială au fost îndemnaţi de autorităţile locale să cumpere produse proaspete direct de la producători. Astfel că, în cadrul târgului aceştia au avut de ales brânzeturi, lactate, produse tradiţionale din carne şi diferite conserve. La târg au fost prezenţi producători, şi crescători, care au scos la vânzare animale crescute pe plaiurile buzoiene şi produse autohtone.

Toamna Buzoiană a oferit celor prezenţi şi un spectacol artistic, fiind invitat ansamblul „Plaiurile Mioriţei” al Centrului Judeţean de Cultură şi Artă. Cea de-a X-a ediţie a târgului s-a încheiat prin premierea producătorilor participanţi. (opiniabuzau.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...