Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cec bank da credite de 16 mil. lei pentru fermierul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

CEC Bank a inceput sa acorde credite in valoare de 16 milioane lei (aproximativ 4 milioane euro) pentru agricultorii care au depus cereri in cadrul programului Fermierul pentru cofinantarea investitiilor in agricultura.

Fondurile sunt asigurate de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale si au o dobanda anuala fixa de 4,95% pe an pe intreaga perioada de creditare. Creditele pot fi rambursate in cel mult 10 ani. Pot lua credite producatorii agricoli individuali inregistrati la Registrul Exploatatiilor Agricole, asociatiile agricole familiale, societatile agricole private sau persoanele fizice autorizate.

In ceea ce priveste cererile pe care agricultorii le pot formula pentru a beneficia de plata unica la hectar, acestea trebuie depuse in perioada 2 martie-15 mai fara penalizari, si in intervalul 15 mai-9 iunie, cu o reducere de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...