Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cec bank da credite de 16 mil. lei pentru fermierul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

CEC Bank a inceput sa acorde credite in valoare de 16 milioane lei (aproximativ 4 milioane euro) pentru agricultorii care au depus cereri in cadrul programului Fermierul pentru cofinantarea investitiilor in agricultura.

Fondurile sunt asigurate de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale si au o dobanda anuala fixa de 4,95% pe an pe intreaga perioada de creditare. Creditele pot fi rambursate in cel mult 10 ani. Pot lua credite producatorii agricoli individuali inregistrati la Registrul Exploatatiilor Agricole, asociatiile agricole familiale, societatile agricole private sau persoanele fizice autorizate.

In ceea ce priveste cererile pe care agricultorii le pot formula pentru a beneficia de plata unica la hectar, acestea trebuie depuse in perioada 2 martie-15 mai fara penalizari, si in intervalul 15 mai-9 iunie, cu o reducere de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...