Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cec bank da credite de 16 mil. lei pentru fermierul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

CEC Bank a inceput sa acorde credite in valoare de 16 milioane lei (aproximativ 4 milioane euro) pentru agricultorii care au depus cereri in cadrul programului Fermierul pentru cofinantarea investitiilor in agricultura.

Fondurile sunt asigurate de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale si au o dobanda anuala fixa de 4,95% pe an pe intreaga perioada de creditare. Creditele pot fi rambursate in cel mult 10 ani. Pot lua credite producatorii agricoli individuali inregistrati la Registrul Exploatatiilor Agricole, asociatiile agricole familiale, societatile agricole private sau persoanele fizice autorizate.

In ceea ce priveste cererile pe care agricultorii le pot formula pentru a beneficia de plata unica la hectar, acestea trebuie depuse in perioada 2 martie-15 mai fara penalizari, si in intervalul 15 mai-9 iunie, cu o reducere de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...