Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cel mai bun produs la sectiunea best inovation din cadrul targurilor intermeat, intermopro si intercool

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat de presa, cele trei targuri internationale de specialitate: InterMeat (pentru carne si preparate din carne), InterCool (alimente congelate, inghetata si tehnologie) si InterMopro (pentru produsele lactate) vor avea loc in Dusseldorf in perioada 23-25 septembrie 2012.

Initiativa Best Inovation creata special de catre Centrul Expo Dusseldorf in parteneriat cu revista Rundschau pentru retaileri sarbatoreste debutul saau in acest an. Toti expozantii au fost invitati sa-si inscrie produsele lor noi pana in iulie 2012. Adunate, expozantii celor trei targuri au inscris 150 de produse pentru Premiul Best Inovation.

Un juriu profesional a selectat intre 7 si 10 castigatori pentru fiecare dintre cele 3 sectoare de afaceri. Expozantii nominalizati isi pot prezenta produsele castigatoare impreuna cu premiile obtinute la standuri. In plus, aceste produse inovative impreuna cu descrierile detaliate ale produselor vor fi prezentate in vitrine speciale aflate la intrareain targuri. Pe durata vizitei la targuri, toti vizitatorii vor avea ocazia sa-si selecteze produsele lor favorite pentru fiecare dintre cele trei sectoare si astfel va fi ales Cel mai bun dintre cele mai bune produse.

InterMeat, InterCool si InterMopro sunt deschise vizitatorilor de pe 23-25 septembrie 2012 de la 10 AM pana la 6:00 PM. Pentru mai multe informatii accesati: www.intermeat.de, www.intercool.de si www.intermopro.de.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....