Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cel mai bun produs la sectiunea best inovation din cadrul targurilor intermeat, intermopro si intercool

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat de presa, cele trei targuri internationale de specialitate: InterMeat (pentru carne si preparate din carne), InterCool (alimente congelate, inghetata si tehnologie) si InterMopro (pentru produsele lactate) vor avea loc in Dusseldorf in perioada 23-25 septembrie 2012.

Initiativa Best Inovation creata special de catre Centrul Expo Dusseldorf in parteneriat cu revista Rundschau pentru retaileri sarbatoreste debutul saau in acest an. Toti expozantii au fost invitati sa-si inscrie produsele lor noi pana in iulie 2012. Adunate, expozantii celor trei targuri au inscris 150 de produse pentru Premiul Best Inovation.

Un juriu profesional a selectat intre 7 si 10 castigatori pentru fiecare dintre cele 3 sectoare de afaceri. Expozantii nominalizati isi pot prezenta produsele castigatoare impreuna cu premiile obtinute la standuri. In plus, aceste produse inovative impreuna cu descrierile detaliate ale produselor vor fi prezentate in vitrine speciale aflate la intrareain targuri. Pe durata vizitei la targuri, toti vizitatorii vor avea ocazia sa-si selecteze produsele lor favorite pentru fiecare dintre cele trei sectoare si astfel va fi ales Cel mai bun dintre cele mai bune produse.

InterMeat, InterCool si InterMopro sunt deschise vizitatorilor de pe 23-25 septembrie 2012 de la 10 AM pana la 6:00 PM. Pentru mai multe informatii accesati: www.intermeat.de, www.intercool.de si www.intermopro.de.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...