Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cel mai bun produs la sectiunea best inovation din cadrul targurilor intermeat, intermopro si intercool

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat de presa, cele trei targuri internationale de specialitate: InterMeat (pentru carne si preparate din carne), InterCool (alimente congelate, inghetata si tehnologie) si InterMopro (pentru produsele lactate) vor avea loc in Dusseldorf in perioada 23-25 septembrie 2012.

Initiativa Best Inovation creata special de catre Centrul Expo Dusseldorf in parteneriat cu revista Rundschau pentru retaileri sarbatoreste debutul saau in acest an. Toti expozantii au fost invitati sa-si inscrie produsele lor noi pana in iulie 2012. Adunate, expozantii celor trei targuri au inscris 150 de produse pentru Premiul Best Inovation.

Un juriu profesional a selectat intre 7 si 10 castigatori pentru fiecare dintre cele 3 sectoare de afaceri. Expozantii nominalizati isi pot prezenta produsele castigatoare impreuna cu premiile obtinute la standuri. In plus, aceste produse inovative impreuna cu descrierile detaliate ale produselor vor fi prezentate in vitrine speciale aflate la intrareain targuri. Pe durata vizitei la targuri, toti vizitatorii vor avea ocazia sa-si selecteze produsele lor favorite pentru fiecare dintre cele trei sectoare si astfel va fi ales Cel mai bun dintre cele mai bune produse.

InterMeat, InterCool si InterMopro sunt deschise vizitatorilor de pe 23-25 septembrie 2012 de la 10 AM pana la 6:00 PM. Pentru mai multe informatii accesati: www.intermeat.de, www.intercool.de si www.intermopro.de.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...