Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cel mai mare procesator de carne de pasăre din Irlanda de Nord are planuri de expansiune

Autor: Meat MIlkjoi, 10 iulie, 2014

Companie irlandeză Moy Park care procesează carne de pasăre planifică o expansiune 170 de milioane de lire sterline, care va oferi 628 de noi locuri de muncă în cele trei unități de procesare din Dungannon, Craigavon și Ballymena, informează The Meat Site.

Ministrul Întreprinderilor, Comerțului și Investițiilor, Arlene Foster, a declarat: „Această investiție, care va însemna o creștere de 10,5 milioane lire sterline în salariile anuale pentru economia locală, este un impuls foarte mare de încredere în Irlanda de Nord ca fiind un centru european de producție de alimente de excelență de către o companie lider mondial, așa cum este Moy Park.

„Extinderea va consolida și mai mult contribuția Moy Park la economia locală permițând afacerii să realizeze o creștere substanțială a vânzărilor, cea mai mare fiind clienții din afara Irlandei de Nord, până în 2018.”

Investiția Moy Park, parte a Marfrig Group, va include linii suplimentare de producție și înființarea unui Centru de Inovare, care va conduce la dezvoltarea de noi produse, precum și Servicii Financiare – un nou rol pentru unitatea de procesare din Craigavon. Noile locuri de muncă, din care 100 sunt deja în vigoare, includ roluri în management, de supraveghere, de prelucrare și servicii financiare comune.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...