Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cel mai mare producator de carne de vita paraseste argentina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul brazilian de carne de vita JBS, lider mondial pe aceasta piata, este pe punctul de parasi Argentina, datorita mediului de afaceri local, incompatibil cu conditiile economice impuse de JBS Brassil, companie care acuza pierderi substantiale in Argentina, informeaza cotidianul News Meat.

Filiala JBS Argentina-Swift a inchis cinci din cele sase abatoare existente in aceasta tara, ultimul in februarie 2012. Acesta din urma detinea si cea mai mare instalatie de prelucrare a carnii.

Directorul executiv al JBS, Wesley Batista, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca, daca in trecut, Argentina a reprezentat punctul de plecare al JBS, acum profitul trimestrial se situeaza sub 1% in aceasta tara.

Batista este de parere ca restrictiile impuse de guvernul argentinian privind exporturile si salariile, asociate cu inflatia ridicata, au facut dificila activitatea JBS obstructionand real exporturile spre Buenos Aires. O situatie similara inregistreaza compania JBS in Uruguay si Paraguay. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...