Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cel mai mare producator de carne de vita paraseste argentina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul brazilian de carne de vita JBS, lider mondial pe aceasta piata, este pe punctul de parasi Argentina, datorita mediului de afaceri local, incompatibil cu conditiile economice impuse de JBS Brassil, companie care acuza pierderi substantiale in Argentina, informeaza cotidianul News Meat.

Filiala JBS Argentina-Swift a inchis cinci din cele sase abatoare existente in aceasta tara, ultimul in februarie 2012. Acesta din urma detinea si cea mai mare instalatie de prelucrare a carnii.

Directorul executiv al JBS, Wesley Batista, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca, daca in trecut, Argentina a reprezentat punctul de plecare al JBS, acum profitul trimestrial se situeaza sub 1% in aceasta tara.

Batista este de parere ca restrictiile impuse de guvernul argentinian privind exporturile si salariile, asociate cu inflatia ridicata, au facut dificila activitatea JBS obstructionand real exporturile spre Buenos Aires. O situatie similara inregistreaza compania JBS in Uruguay si Paraguay. (TS)

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...