Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cel mai mare producator de carne de vita paraseste argentina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul brazilian de carne de vita JBS, lider mondial pe aceasta piata, este pe punctul de parasi Argentina, datorita mediului de afaceri local, incompatibil cu conditiile economice impuse de JBS Brassil, companie care acuza pierderi substantiale in Argentina, informeaza cotidianul News Meat.

Filiala JBS Argentina-Swift a inchis cinci din cele sase abatoare existente in aceasta tara, ultimul in februarie 2012. Acesta din urma detinea si cea mai mare instalatie de prelucrare a carnii.

Directorul executiv al JBS, Wesley Batista, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca, daca in trecut, Argentina a reprezentat punctul de plecare al JBS, acum profitul trimestrial se situeaza sub 1% in aceasta tara.

Batista este de parere ca restrictiile impuse de guvernul argentinian privind exporturile si salariile, asociate cu inflatia ridicata, au facut dificila activitatea JBS obstructionand real exporturile spre Buenos Aires. O situatie similara inregistreaza compania JBS in Uruguay si Paraguay. (TS)

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...