Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cel mai mare producator de carne de vita paraseste argentina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul brazilian de carne de vita JBS, lider mondial pe aceasta piata, este pe punctul de parasi Argentina, datorita mediului de afaceri local, incompatibil cu conditiile economice impuse de JBS Brassil, companie care acuza pierderi substantiale in Argentina, informeaza cotidianul News Meat.

Filiala JBS Argentina-Swift a inchis cinci din cele sase abatoare existente in aceasta tara, ultimul in februarie 2012. Acesta din urma detinea si cea mai mare instalatie de prelucrare a carnii.

Directorul executiv al JBS, Wesley Batista, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca, daca in trecut, Argentina a reprezentat punctul de plecare al JBS, acum profitul trimestrial se situeaza sub 1% in aceasta tara.

Batista este de parere ca restrictiile impuse de guvernul argentinian privind exporturile si salariile, asociate cu inflatia ridicata, au facut dificila activitatea JBS obstructionand real exporturile spre Buenos Aires. O situatie similara inregistreaza compania JBS in Uruguay si Paraguay. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...