Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cel mai mare targ dedicat marcilor private, plma 2011, a avut peste 2000 de expozanti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cel mai mare targ international dedicat marcilor private – PLMA 2011, organizat de catre Private Label Manufacturers Association (Asociatia Producatorilor de Marci Private) s-a desfasurat intre 24 -25 mai, la RAI Centre, Amsterdam, scrie modernbuyer.com.

Targul a avut peste 2.000 de expozanti, deopotriva producatori si furnizori din industria bunurilor de larg consum atat food cat si non-food, din peste 70 de tari din intreaga lume, in 40 de pavilioane nationale si regionale si cu peste 3.600 standuri. Potrivit organizatorilor, targul a atras buyeri din aproximativ 90 de tari, iar printre vizitatori s-au numarat reprezentanti ai lanturilor de supermarketuri, hipermarketuri, discounteri, drogherii, importatori, exportatori, angrosisti.

La seminarul de deschidere din 23 mai au sustinut prezentari Bryan Roberts, Retail Insights Director, Kantar Retail, care s-a concentrat asupra marilor retaileri din Europa si asupra strategiilor lor de private label, si Paul Skehan, Director of the European Retail Round Table (ERRT), care a oferit o viziune proprie UE in ceea ce priveste brandurile retailerilor si orice posibila implicare a Uniunii, in viitor.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...