Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cel mai mare targ dedicat marcilor private, plma 2011, a avut peste 2000 de expozanti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cel mai mare targ international dedicat marcilor private – PLMA 2011, organizat de catre Private Label Manufacturers Association (Asociatia Producatorilor de Marci Private) s-a desfasurat intre 24 -25 mai, la RAI Centre, Amsterdam, scrie modernbuyer.com.

Targul a avut peste 2.000 de expozanti, deopotriva producatori si furnizori din industria bunurilor de larg consum atat food cat si non-food, din peste 70 de tari din intreaga lume, in 40 de pavilioane nationale si regionale si cu peste 3.600 standuri. Potrivit organizatorilor, targul a atras buyeri din aproximativ 90 de tari, iar printre vizitatori s-au numarat reprezentanti ai lanturilor de supermarketuri, hipermarketuri, discounteri, drogherii, importatori, exportatori, angrosisti.

La seminarul de deschidere din 23 mai au sustinut prezentari Bryan Roberts, Retail Insights Director, Kantar Retail, care s-a concentrat asupra marilor retaileri din Europa si asupra strategiilor lor de private label, si Paul Skehan, Director of the European Retail Round Table (ERRT), care a oferit o viziune proprie UE in ceea ce priveste brandurile retailerilor si orice posibila implicare a Uniunii, in viitor.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...