Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cele mai mari lanțuri de retail vor participa la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 27 mai, 2019

Așa cum am anunțat în fluxul nostru anterior de știri, noutatea actualei ediții a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, este includerea în program, în a doua zi de lucrări, a Forumului Retail.

 

Aceste fapt a determinat înscrierea în rândul participanților a celor mai mari lanțuri de hipermarket-uri din România, pe care le amintim în ordine alfabetică: Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image și Metro.

 

Totodată, AMRCR va fi reprezentat de domnul George Bădescu-Director Executiv, și Valer Hancaș, membru al board-ului asociației, dar și Corporate Affair Kaufland România, care, în ziua de 31 mai, cu începere de la ora 14, va fi speaker alături de domnii PaulAnghel-Director General ANPC, Florin Căpățână-Director de Calitate Auchan România și Ștefan Pădure-Președinte APAR, la Forumul Retail care va fi permanentizat ca punct în programul viitoarelor ediții ale celui mai amre eveniment de profil din România, Expo-Conferința Internațională Meat.Milk.

 

Supeco a deschis un nou supermarket la Satu Mare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 10 iulie 2019

(Comunicat) Sătmărenii își pot face cumpărăturile zilnice la Supeco, un nou format de supermarket cu produse locale, prețuri mici și oferte imbatabile. Supeco Satu Mare oferă clienților posibilitatea de a cumpăra un coș cu 30 de produse de bază (apă minerală, bere, suc, produse de igienă corporală și de curățenie, cât și...

Sergiana a primit trofeul “Best local Retailer”
Autor: meatmilk  /   miercuri, 3 aprilie 2019

(Comunicat) Sergiana a urcat pe podiumul Galei Progresiv Awards 2019 la categoria „Best local Retailer”, iar poziţionarea pe locul trei al acestui onorant clasament naţional este o realizare ce poartă semnul premierei. În acelaşi timp, acest fapt este o recunoaştere a traseului ascendent parcurs de Sergiana în domeniul comercial....